Δεν μπορω να βρω στοιχεια...

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Χρηστος ο Κωος
More than 150 posts user.

Δεν μπορω να βρω στοιχεια...

#1 Δημοσίευση από Χρηστος ο Κωος »

Το τραγουδι στο οποιο αναφερομαι ειναι το "ΠΟΤΕ ΧΑΡΑ ΔΕ ΓΝΩΡΙΣΑ" - κατα τα γραφομενα δημιουργια του Ασικη με Παπαιωαννου-Χατζηχρηστο.

Οχι μονο ξεψαχνισα ολους τους τιτλους αλλα δεν βρηκα και κατι παρομοιο. Μηπως καποιος αλλος πιο παρατηρητικος το εχει εντοπισει ??

ΕΝ'ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ - αν δεν με ξεγελουν τ'αυτια μου - εχω εντοπισει και τριτη φωνη - η πρωτες φωνες δεν μου μοιαζουν για Παπαιωαννου-Χατζηχρηστο ..- η οποια μου φερνει πολυ εντονα τη Νταιζη Σταυροπουλου !!!

Για ριχτε του καμμια ακροαση ρε παιδια και βγαλτε με απ'τη στενωπο ...:)
"...παλιοζωη, ψευτη ντουνια και παλιοκοινωνια .."

Άβαταρ μέλους
yiannakis
More than 50 posts user

#2 Δημοσίευση από yiannakis »

Φίλε, σε μένα μου ακούγονται ξεκάθαρα ο Παπαϊωάννου και ο Χατζηχρήστος. Αλλά, έχεις και ένα δίκιο.. Το "στονάρισμα" στη δεύτερη επανάληψη, του μεγάλου Χατζηχρήστου (ελαφρώς) "Σταυροπουλίζει".

Το εντοπίζω (ακουστικά, είναι προς έρευνα) την περίοδο Παπαϊωάννου-Χατζηχρήστου 1937-1939 στην Odeon-Parlophone -μαζί με "Αυγουλού", "Ξενύχτης πάλι έμεινα", "Μαλλάκια απ' τις πλεξούδες σου", "Βαγγελίτσα μου".
Συνεπώς, η Νταίζη δεν θαναι λόγω δέσμευσης με Columbia.
Για ξανάκουσέ τα όλα, να δεις θά ΄χεις άλλη άποψη;
Καλή βδομάδα.

Άβαταρ μέλους
yiannakis
More than 50 posts user

#3 Δημοσίευση από yiannakis »

Μια υποψηφία πιθανότητα μπορεί νάναι και λόγω θεματολογίας (στοιχεία από κατάλογο Μανιάτη) από τη συνεργασία Παπαϊωάννου-Χατζηχρήστου σε τραγούδια του Ασίκη, το "Κόπηκαν οι ελπίδες" Parlophone B 21989, 1939 (η άλλη πλευρά του δίσκου με το "Δυο μαύρα μάτια κλέφτικα", το οποίο υπάρχει στη σελίδα και λείπει η πίσω του πλευρά.)
Γνωρίζουμε για άλλη συνεργασία των τριών εκτός αυτού του δίσκου;

Άβαταρ μέλους
Εύκαιρος
More than 150 posts user.

#4 Δημοσίευση από Εύκαιρος »

κι εγώ Παπαϊωάννου ακούω. Και στο μπουζούκι

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”