Τσιγγάνα-ερώτηση

Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Εύκαιρος
More than 150 posts user.

#8 Δημοσίευση από Εύκαιρος »

Η πρώτη εκτέλεση ποιά είναι;

a.a.d.
Επικοινωνία:

#9 Δημοσίευση από a.a.d. »

Δεν γνωρίζω. Τα στοχεία των δημιουργών είναι γραμμένα τόσο στο CD του Ζιώγαλα, ΠΑΛΙΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ, όσο και στο CD της Αθηναϊκής Κομπανίας, ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΑ 9/8. Στο CD του Γκολέ δεν αναγράφονται στοιχεία. Νόμιζα ότι έχω όλα τα CD του Γκολέ. Εκανα λάθος. Δεν βρήκα σε ποιό CD είναι η "Τσιγγάνα". Βέβαια υπάρχει σε mp3, χωρίς όμως καμιά πληροφορία στο tag. Χρονολογικά το ΣΔ του Ζιώγαλα δεν γράφει πότε κυκλοφόρισε, πρέπει να το έχω 7-8 χρόνια. Της κομπανίας κυκλοφόρισε το 2003. Ο Νίκος Φατσέας είναι στιχουργός της Δεκαετίας του 1950, ίσως και παλαιότερα. Ο Τσαβάλας μου είναι άγνωστος. Αυτά.

Πούτος

#10 Δημοσίευση από Πούτος »

Καλημέρα! a.a.d. ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Επειδή δουλεύω σε ρεμπετάδικο και αυτή την εποχή κάνουμε πρόβες για την έναρξη, ψάχνω την "Τσιγγάνα" για να την παίξουμε! Θα με ενδιέφεραν λοιπόν όλες οι εκτελέσεις που έχεις! Πως μπορείς να κανονίσεις κάτι?

a.a.d.
Επικοινωνία:

#11 Δημοσίευση από a.a.d. »

Ανέβασα στο ftp:(διεγράφη κατόπιν αιτήματος του αποστολέα) 4-5 τσιγγάνες. Θα είναι εκεί για λίγες μέρες. Ενημέρωσέ με όταν τις "κατεβάσεις" :)

dkarantonis

#12 Δημοσίευση από dkarantonis »

Το κατέβασα κι εγώ φίλε a.a.d,
οπότε σε ευχαριστώ κι εγώ.

a.a.d.
Επικοινωνία:

#13 Δημοσίευση από a.a.d. »

Δεν κάνει τίποτε. Το πρόβλημα είναι, ότι έγραψα στο (ανοικτό) φόρουμ, νομίζοντας ότι έστελνα pm. Παράκληση: max, mpletsas, διαγράψτε το πόστ μου με το σχετικό link. Δεν ξέρω πως να το κάνω edit, είμαι και κομάτι μεγάλος που λέει και ο φίλος μου ο ΘΑΝΑΣΗΣ......

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
Επικοινωνία:

#14 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Ανέβασα την πρώτη εκτέλεση (υπομονή να περάσει την ουρά!). Κατά τύχη ετοιμάζομαι κι εγώ να το πω φέτος στο μαγαζί, οπότε όπως κατάλαβα δεν θα είμαι ο μόνος! Καλή δουλειά και καλή επιτυχία...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση τραγουδιού”