Εντυπώσεις από το rebetocamping

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
member21
More than 100 posts user

#15 Δημοσίευση από member21 »

Πόσο θα' θελα να μουν και εγώ εκεί!! :( :cry:

Δεν πειράζει όμως ο χρόνος είναι όλος μπροστά μας και τα καλύτερα έρχονται :P :P

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη. Καλή ξεκούραση σε όλους και καλά να περάσετε.
...τον τεκετζή εδιάταξαν, τις λουλαδιές ντουμπλέδες.

Άβαταρ μέλους
Marios 2nd
More than 50 posts user

#16 Δημοσίευση από Marios 2nd »

Ωραία λόγια ακούστηκαν από τους προλαλήσαντες....και φυσικά τα προσυπογράφω. Πράγματι ήταν μαγευτικά, πράγματι ήταν ανεπανάληπτα, πράγματι ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό σαν ιδέα και σαν βίωμα για όλους όσους παρευρέθηκαν.
Φίλες και φίλοι για μένα αυτό που ζήσαμε ήταν η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
Έτσι απλά ......θέλει ολάνοικτη καρδιά, θέλει ήθος και ταπεινότητα και θέλει ανθρώπους να έχουν όρεξη για ζωή.
Όλα αυτά τα είχαμε περίσια και για αυτό λόγο...ναι πιστέψτε με....το επανιδρύσαμε το κράτος.
Δεν μπορώ να σας κρύψω αυτά που ένιωσα τις ώρες που περάσαμε μαζι..........!!!
Συγκίνηση πάνω από όλα, διότι υπάρχουν άνθρωποι κυριολεκτικά, που μυρίζουν Ελλάδα. Ανεπηρέαστοι από όλον αυτόν τον βομβαρδισμό μ...κίας, στέκονται στα πόδια τους ακόμα....και ξέρουν τι επιζητούν.
Γαλήνεψε η ψυχή μου στον τόπο που λατρεύω, ακούγοντας πενιές βγαλμένες από την καρδιά........που σε ταξίδευαν πάνω απο του Ιονίου την θάλασσα.
Γοητεύτικα από το γυναικείο άγγιγμα του μπουζουκιού.
Περήφανα ένιωσα για τον πολιτισμό και ψυχισμό που φέρει ο καθένας από εσάς που γνώρισα. Τιμή μου και μεγάλη μου χαρά για την γνωριμία με όλους σας ανεξαιρέτως.
Ειναί πολλά ακόμα εκείνα που θα μπορούσα να σας γράψω και να σας περιγράψω............!!
Δεν θα το κάνω όμως........το ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΧΕΤΑΙ..........!!! ΥΠΟΜΟΝΗ!!

Άβαταρ μέλους
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)

#17 Δημοσίευση από ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ »

Δεν ήθελα ν' ανοίξω τον υπολογιστή μου καθόλου γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα διάβαζα όλα αυτά τα ωραία. Καλά να πάθω κι άλλη φορά να κανονίζω καλύτερα τις δουλιές μου και να κάνω πρώτα αυτό που αρέσει σ' εμένα.
Χάρηκα που περάσατε καλά και ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια.
Αφότου εγεννήθηκα
φωτιά με τριγυρίζει
αν μ' έκαιγε θα γλίτωνα
μ' αυτή με βασανίζει.

Άβαταρ μέλους
KONSTANTINOS
More than 50 posts user

#18 Δημοσίευση από KONSTANTINOS »

Ηθελα να προσθεσω και κατι που το βρηκα αρκετα διασκεδαστικο.. Αν και ο ιδιοκτητης του μαγαζιου ειχε κανει ειδικη μεριμνα για κρασι, λογο της περιστασης, καταφεραμε και τις 2 βραδιες να τον "τρεχουμε" βραδιατικα να πηγαινει με το αμαξι για περαιτερο "προμηθειες".. :lol:

GPAP
More than 50 posts user

#19 Δημοσίευση από GPAP »

Παιδιά, βλέπω πόσο φανταστικά περάσατε και πράγματι έχω ζηλέψει.
Γι' αυτό λένε οτι: ΟΣΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ Η ΩΡΑ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ.
Εγώ που ήμουνα απο τους πρώτους που θα ερχόμουν, έτυχε η αρρώστια της μάνας μου και έτσι έχασα αυτές τις φανταστικές βραδιές.
Ομως η ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ. Και ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ
Ας γίνει καλά και την άλλη φορά θα είμαι απο τους πρώτους
Γειά σας ρε παιδιά. Αγαπώ πάρα πολύ το ρεμπετικο τραγούδι και γι' αυτό μπήκα σε αυτή την ιστοσελίδα. Πάντως κάνετε φανταστική δουλειά. Συγχαρητήρια

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”