Καλοκαιρινό "ρεμπέτο-κάμπινγκ"!!! ΨΗΦΙΣΤΕ!

"Κονσούλτο"
Κλειδωμένο

Ημερομηνίες διεξαγωγής του κάμπινγκ

Παρ.21 - Δευ.24 Ιουλίου
11
30%
Παρ.28 - Δευ.31 Ιουλίου
15
41%
Παρ.04 - Δευ.07 Αυγούστου
11
30%

Σύνολο ψήφων: 37

Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#64 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Παιδιά, ένας φίλος ανέφερε ένα ντοκυμανταίρ για τον Μάρκο, το "Μ' αρέσουν οι καρδιές σαν τη δική μου", το οποίο έτυχε να έχω. Έτσι έπεσε η ιδέα να γίνουν στο κάμπινγκ κάποιες προβολές. Όποιος λοιπόν έχει κάτι ενδιαφέρον που θα μπορούσαμε να προβάλουμε ας το πεί. Επίσης αρχίστε να ρίχνετε καμιά ιδέα για happenings και δραστηριότητες. Ο max ας πούμε, είπε κάτι για έκθεση οργάνων ή μαθήματα οργανοποιίας ή κάτι τέτοιο. Ρίχτε όποια ιδέα σας έρθει στο μυαλό, όσο τρελή και να 'ναι και βλέπουμε μετά ποιες πραγματοποιούνται! Σίγουρα θα βγει κάτι καλό...
Σωτήρης

GPAP
More than 50 posts user

ΡΕΜΠΕΤΟΚΑΜΠΙΝΓΚ

#65 Δημοσίευση από GPAP »

Τι θα λέγατε για μαθήματα χορού? π.χ. όσοι δεν ξέρουν να μάθουν χασάπικο και ζεϊμπέκικο αλλά ακόμη και μπάλλους ή νησιώτικα.
Για σκεφθείτε το.

GPAP
More than 50 posts user

ΡΕΜΠΕΤΟΚΑΜΠΙΝΓΚ

#66 Δημοσίευση από GPAP »

Επίσης μπορούμε να διοργανώσουμε αγώνες σκάκι και τάβλι. Μόνο δεν ξέρω τι έπαθλο θα πάρη ο νικητής. Για ρίξτε καμιά ιδέα.

Άβαταρ μέλους
Νίκος Κάνδιας
More than 50 posts user

#67 Δημοσίευση από Νίκος Κάνδιας »

Για αγώνες σκάκι,τουλάχιστον εγώ χλωμό το κόβω.Απο τι βλέπω υπαρχει άγρια διάθεση για οινοποσίες και μπουζουκο-γρατζουνίσματα επι ημερισίας και 24ώρου βάσεως.Κι ως γνωστόν το σκάκι απαιτεί καθαρό μυαλό και κυρίως πολύ σκέψη...Και μόνο που το σκέφτομαι κουράστηκα :lol:

NIKOS
More than 50 posts user

#68 Δημοσίευση από NIKOS »

Θα συμφωνήσω με τον Νίκο τον Κάνδια σε ότι αφορά το σκάκι, για διαγωνισμό σε ταξίμια θα μου φαινόταν πιο ενδιαφέρον, όσο για έπαθλα αποφασίζουμε εκείνη την στιγμή!

Ακονίστε τις πένες σας.........!!!!!!!

GPAP
More than 50 posts user

ΡΕΜΠΕΤΟΚΑΜΠΙΝΓΚ

#69 Δημοσίευση από GPAP »

Και εγώ από την αρχή ήθελα να πώ για κρασοκατανύξεις μέχρι τα άκρα, γιατί είμαι ΓΕΡΟ ΠΟΤΗΡΙ, μια και κατάγομαι απο κρασοχώρι όπου τα βαρέλια κρασιού είναι πολύ περισσότερα απο τους κατοίκους, αλλά κρατιόμουν μέχρι να δω και τις διαθέσεις των άλλων. Τώρα που είδα και κατάλαβα, φόρτσα παιδιά και γω μαζί σας. Θα καεί το πελεκούδι.
Γειά σας ρε παιδιά. Αγαπώ πάρα πολύ το ρεμπετικο τραγούδι και γι' αυτό μπήκα σε αυτή την ιστοσελίδα. Πάντως κάνετε φανταστική δουλειά. Συγχαρητήρια

Άβαταρ μέλους
bill1961
συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)

#70 Δημοσίευση από bill1961 »

Παιδιά καλό είναι το σκάκι, αλλά θα προτιμούσα κανένα πιο "εγκεφαλικό" παιγνίδι, πχ. πρέφα, δηλωτή κλπ

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”