Προταση για το ραδιο

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Billaras
More than 100 posts user
Επικοινωνία:

Προταση για το ραδιο

#1 Δημοσίευση από Billaras »

Δεν ξερω ποσο εφικτο ειναι προγραμματιστικα αλλα θα προτεινα αν γινοταν στο ραδιο να υπηρχαν τρια "κουμπια". Το ενα να γραφει "ρεμπετικα", το αλλο "παραδοσιακα" και το τριτο "ολα". Ετσι λοιπόν οταν θελει καποιος να ακουσει π.χ ρεμπετικο να ακούει ρεμπετικο χωρις να χαλάει το χρώμα της ακροασης. Για παράδειγμα τυχαίνει να ακούς Τσιτσάνη, να φτιαχνεσαι και μετα να σκάει τραγούδι που μιλαέι για τη στανη!

Δεν ξέρω πως φαίνεται, και κατα ποσο εφικτή είναι αυτή ιδέα αλλά αν γινόταν πιστεύω θα βοηθούσε την ακρόαση.

Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
bill1961
συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)

#2 Δημοσίευση από bill1961 »

Kαι μια ακόμα ιδέα: Αν έφτιαχνε όποιος από εμάς ήθελε, μια playlist, (ας πούμε ένα ωριαίο πρόγραμμα), το οποίο θα αναμεταδιδόταν ίσως σε συγκεκριμένες ώρες κάποιες ημέρες, και μετά θα μεταδιδόταν η κανονική playlist του site?

Άβαταρ μέλους
max
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#3 Δημοσίευση από max »

Ωραία , αν υπάρχει όρεξη ας φτιάξει όποιος θέλει μια playlist και εμείς θα τη βάλουμε να παίζει.

Κάποια στιγμή είχαμε σκεφτεί να το κάνουμε αλλά δεν παίζει και πολύς χρόνος, οπότε ...βοηθήστε ![/img]

mpletsas

#4 Δημοσίευση από mpletsas »

Μπιλλάρα, κατανοητός. Δεν ξέρω αν είναι σκόπιμο να φτιάξουμε δύο ή τρία ραδιόφωνα (κυρίως για κάποιους πρακτικούς λόγους) , ωστόσο μπορούμε να φτιάξουμε «ζώνες». Ειδικά για το ράδιο είναι αρχή ακόμα και ειλικρινά έχουμε πολλές ιδέες αλλά δεν προλαβαίνουμε να τα φτιάξουμε από έλλειψη χρόνου. Σιγά-σιγά όμως θα γίνουν ωραία πράγματα.

Πχ σκεφτόμαστε να φτιάξουμε ένα εργαλείο (μία σελίδα ειδική) απ΄όπου οι θαμώνες θα μπορούν να κάνουν παραγγελίες αυτόματα ή αφιερώσεις ή, που και που, να φτιάχνουν δικό τους πρόγραμμα για καμιά ωρίτσα, σε συνεννόηση με τον αντμίν (και να προαναγγέλεται αυτόματα από τον μαυροπίνακα εγκαίρως για να συντονιστούν οι άλλοι να ακούσουν).

Άβαταρ μέλους
member21
More than 100 posts user

#5 Δημοσίευση από member21 »

mpletsas αυτό το τελευταίο μου άρεσε πολύ.

Μακάρι να βρείτε το χρόνο να φτιάξετε αυτό το εργαλείο που αναφέρεις!
...τον τεκετζή εδιάταξαν, τις λουλαδιές ντουμπλέδες.

Άβαταρ μέλους
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

#6 Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΙΚΗ »

Εμένα πάλι μου άρεσε πολύ και η ιδέα του Μπιλλάρα!

jimavagianos

#7 Δημοσίευση από jimavagianos »

Καλησπερίζω και εγώ με το πρώτο μου κείμενο στο ωραίο σας ηλεκτρονικό πίνακα ερωτοαποκρίσεων. Τι θα λέγατε για "ζωντανές εκπομπές" κάποιες ώρες της ημέρας μιας και τεχνικά είναι πολύ εύκολο να γίνει και από τον καθένα μας σε συννενόηση πάντα με τους admin. Μια ιδέα είπα και περιμένω γνώμες. Φιλικά,
Δημήτρης Αβαγιανός

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”