ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Billaras
More than 100 posts user
Επικοινωνία:

#8 Δημοσίευση από Billaras »

Ειστε όλοι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΚΡΥΟΥ. Καναδάς -30 (το χιονι εννοειται γιατί λιώνει κατά τα τέλη Απριλίου, αρχές Μαϊου) και τα παντα δουλευουν ρολοι. Βλέπεις ακόμα και ανάπηρους με αυτόματα καροτσάκια να ψωνίζουν. Μη μασατε δημοσιογραφικές μαλ... είναι όλα. Αντέχουμε μέχρι -50 χαλαρά.

evita

#9 Δημοσίευση από evita »

Billaras υπαρχει μεγαλη διαφορα αναμεσα -15 και -30? λενε οτι το κρυο ειναι σχεδον το ιδιο.... :D

Άβαταρ μέλους
dimitrios
More than 150 posts user.

#10 Δημοσίευση από dimitrios »

Ραφηνα - Χιονακι και πολυ αερας (καμια 10 μπ.).
SALVATORES DEI

Billaras
More than 100 posts user
Επικοινωνία:

#11 Δημοσίευση από Billaras »

evita έγραψε:Billaras υπαρχει μεγαλη διαφορα αναμεσα -15 και -30? λενε οτι το κρυο ειναι σχεδον το ιδιο.... :D
Ασφαλώς όχι. Το "ΓΛΕΝΤΙ" κατα τη γνωμη μου, αρχίζει κάτω από τους -18 με -20. Τότε η υγρασία της μύτης παγώνει τελείως και δεν μυρίζεις τίποτα. Επίσης αν δακρύσεις (π.χ απο αέρα που φυσάει) το δάκρυ παγώνει στο μάγουλο για τσούζει. Πρέπει να το σκουπισεις γρήγορα. Το πρόβλημα δεν ειναι τοσο η θερμοκρασια αλλα ο ΑΕΡΑΣ. Αν φυσαει με -18 το αισθανεσαι σαν -30. Αν φυσαει με -30 πρεπει να φοράς ειδικά ρούχα για να αντεξεις. Εγω έχω δει μεχρι -35. Μια φίλη μου στο Winnipeg του Καναδα (η πιο κρυα πολη του κοσμου) έχει παει μεχρι -55. Πάντα μιλαμε με αερα. Σε αυτή την πολη το θερμομετρο δεν ανεβαίνει πάνω απο -20 ΟΛΟ το χειμώνα και το Μαιο έχει 0 και κάνουν παρτυ!

Αυτα. Εριξε λιγο χιονακι και στην Ελλαδα και τα media το κανουν θέμα λες και ήρθε το τελος του κοσμου.

Άβαταρ μέλους
max
Επικοινωνία:

#12 Δημοσίευση από max »

Ναι ρε Μπιλαρα αλλά σε αυτές τις χώρες έχουν και την απαραίτητη υποδομή για να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις.
Βάλτους ξαφνικά το καλοκαίρι σε 30 βαθμούς που για μας είναι νορμαλ και θα δεις πως θα το παρουν.

Βάγγος
More than 50 posts user

#13 Δημοσίευση από Βάγγος »

ΑΙΓΙΝΑ Μηδέν βαθμοι Κελσιου μποφωρια και ψιλοχιονο βραζω ρακί

rebetika

#14 Δημοσίευση από rebetika »

Macerata ειμαστε στους 2 με 3 και με υγρασια 90%.Το κρυο αντεχεται αλλα η υγρασια ειναι οτι χειροτερο παιδες.Επισης συμφωνω οτι ο αερας σε κανει να νιωθεις την θερμοκρασια πιο πολυ και πιο εντονα.Οποιοι πιστοι προσελθεται για κρασι,ουισκι και ιταλικο(ξενερωτο ολιγον αλλα δεν υπαρχει αλλο)τσιπουρο που το λενε grappa οι εδω.Ξηροκαρπια βαζει το καταστημα,εσεις φερτε μονο την ορεξη σας!!!
Χαιρετω.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”