Προβλημα με τους τιτλους των τραγουδιων

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
mmarimos

Προβλημα με τους τιτλους των τραγουδιων

#1 Δημοσίευση από mmarimos »

Γεια χαρα σε ολους,
Αντιμετωπιζω ενα "προβληματακι" με το κατεβασμα τργουδιων.
Συγκεκριμενα αρκετες φορες οταν κατεβαζω καποιο τραγουδι και το ανοιγω με τι iTunes,WMP,QT, η καποιον αλλο player δεν εμφανιζεται το ονομα του τραγουδιου αλλα κατι σαν df .
Γνωριζει κανεις καποια λυση ??
Μαριος

Rumeliotis
More than 100 posts user
Επικοινωνία:

#2 Δημοσίευση από Rumeliotis »

FILARAKO THN ORA POY KANEIS THN APOTHIKEYSH TO TRAGOYDI VALE TITLO KAI LYTHIKE TO PROVLIMA SOY EINAI POLY APLO

Άβαταρ μέλους
mmarimos

#3 Δημοσίευση από mmarimos »

Φιλαρακο, αυτη ειναι η ευκολη λυση. Μηπως θα ηταν ποιο σωστο οτα ανεβαινει ενα τραγουδι να ειναι με τα πληρη στοιχεια του , και με καποιο συγκεκριμενο τροπο παραθεσης ?? πχ το iTunes ειναι ενας πολυ καλος player με καλη δομηση των στοιχειων των τραγουδιων. Επισης εχω παρατηρησει πως και στις φωτογραφιες δεν υπαρχουν τιτλοι αλλα αριθμοι !!!

Rumeliotis
More than 100 posts user
Επικοινωνία:

#4 Δημοσίευση από Rumeliotis »

ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ
ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΒΑΡΙΟΥΝΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Άβαταρ μέλους
max
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#5 Δημοσίευση από max »

Εγώ θα λεγα ό,τι μας 'τρώει' γενικά να τα σκαλίζουμε και αυτό μαρέσει πολύ .
To να αλλάζει μόνο του το σύστημα το filename σύμφωνα με τα υπόλοιπα στοιχεία που κρατώνται στη βάση είναι εύκολο αλλά κ πάλι μου φαίνεται υπερβολικό .

Δεν ξέρω αν γενικότερα υπάρχει πρόβλημα με τα filenames να το κάνουμε. Είναι κάποιος άλλος που έχε το ίδιο πρόβλημα με το φίλο από πάνω ?

Υ . Γ. ... επαφίενται .. χεχεχε :)

up

#6 Δημοσίευση από up »

Ρε παιδιά το FileName δεν παίζει κανένα ρόλο στην οργάνωση των τραγουδιών. Αυτό που παίζει ρόλο και βλέπουν οι Players είναι τα tags. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να συμπληρωθούν αυτά με τα στοιχεία που υπάρχουν τουλάχιστον Τίτλος, Ερμηνευτής, Συνθέτης ίσως και Έτος όπου υπάρχει

Άβαταρ μέλους
Εύκαιρος
More than 150 posts user.

#7 Δημοσίευση από Εύκαιρος »

up έγραψε:Αυτό που παίζει ρόλο και βλέπουν οι Players είναι τα tags.
Αυτά συμπληρώνονται αυτόματα όταν ονομάζεις το αρχείο, αλλά χριεάζονται κάποια διόρθωση..... Προσωπικά δε με νοιάζει να μετονομαστούν, γιατί εχω δικό μου σύστημα ονομασίας, όπως είπε ο Αδμίν, οπότε έτσι κι αλλιώς τα μετονομάζω
εχω καταλήξει στο εξής:
Τίτλος τραγουδιού (Στιχουργός-Συνθέτης) - Τραγουδιστής
και το προτείνω σε όλους!!! :lol: χχαχα
επίσης συμπληρώνω τα tags με άλλα στοιχεία αν γνωρίζω, πχ έτος κλπ....

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”