Βοηθεια παιδια.

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Augoustis Paphitis

Βοηθεια παιδια.

#1 Δημοσίευση από Augoustis Paphitis »

Πρώτα θέλω να ευχηθώ σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο έτος. Αγάπη,Υγεία,Ευτυχία και ελευθερία στη Κύπρο μας.
Μετά απο τις ευχές θέλω να ζητήσω τη βοήθεια σας. Έχω φορμάρει τον υπολογιστή και τώτα όταν μπαίνω στο forum και προσπαθώ να κατεβάσω κάποιο τραγούδι, τότε στο downloader μου βγαζει κατι ακαταλαβίστικα σύμβολα. Αν το αποτηικεύσω με αυτη τη μορφή είναι ακαταλαβίστικο. Δηλ. ενώ στη σελίδα με τα τραγούδια βλέπω κανονικά το τίτλο του τραγουδιού, όταν κατέβει στο υπολογιστή ειναι unreadable. Tι να κάνω;
Ευχαριστώ.

Billaras
More than 100 posts user
Επικοινωνία:

#2 Δημοσίευση από Billaras »

Kai ego exo to idio provlima. Apla kane rename to onoma tou trgoudiou. Logika to tragoudi prepei na paizei xoris provlima akoma kai an grafei akatalavistika. Dokimase apla na kaneis rename.

Augoustis Paphitis

#3 Δημοσίευση από Augoustis Paphitis »

Ευχαριστώ φίλε αλλά αυτή δεν είναι η ιδανική λύση. Πριν να φορμάρω το δίσκο μου όλα ήταν οκ. κάποια settings πρέπει να κάνω. Απλά ξέχασα τι ακριβώς.

Άβαταρ μέλους
max
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#4 Δημοσίευση από max »

Δοκίμασε στο control panel εκεί που λέει regional and language options να βάλεις
τα πάντα στα ελληνικά .
Κάπου εκεί είναι το πρόβλημα γιατί η σελίδα είναι φτιαγμένη να φαίνεται αυτόματα στα ελληνικά ( από το iso8859-7 στα headers που στέλνει).

Ελπίζω να βοήθησα,

καλές γιορτές

Augoustis Paphitis

#5 Δημοσίευση από Augoustis Paphitis »

Λοιπόν Κύριοι πρώτα εύχομε χτρόνια σας Πολλά. Όσο για το πιο πάνω πρόβλημα βρήκα τη λύση και την αναφέρω διότι αντιλαμβάνομαι ότι και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα.
Λοιπόν παμε control panel-language and regional settings-advance και απάνω γραφει select a language to match the language version of the non unicode programs you want to use. Εκεί το default ειναι Εnglish (US). Κάντε το Greek και όλα είναι ok.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”