Μυστηρια πραγματα !!!

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Χρηστος ο Κωος
More than 150 posts user.

Μυστηρια πραγματα !!!

#1 Δημοσίευση από Χρηστος ο Κωος »

Χτες το βραδυ προσπαθουσα να ξεσκαρταρω τα τραγουδια που εχω κατεβασει τελευταια και φυσικα μηπως καταφερω και βρω στοιχεια για καποιο απ'αυτα, οποτε ειδα το εξης παραδοξο :

Σ'ενα τραγουδι που ανεβασε ο Thettalos ειχαμε τελικα συμφωνησει οτι προκειται για Παπαδοπουλο-Μαρκοπουλου αντι για Μπινη-Μπελλου. Το ιδιο περιεργο πραγμα συμβαινει και με αλλο τραγουδι - που συμπτωματικα ανεβασε παλι ο φιλος Thettalos - αλλα αυτη τη φορα προκειται για διδυμο Ευγενικος-Σταμου

Ακολουθηστε τα πιο κατω Links και ακουστε εναλλαξ τα τραγουδια και πειτε μου τι παρατηρειτε

fd.php?f=ΜΠΙΝΗΣ - ΜΠΕΛΛΟΥ - Η ΜΑΥΡΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΕΙΑ(ΜΠΑΚΑΛΗΣ).MP3&s=1497b114d4f78fe82c1ea32ae355844170e8

fd.php?f=ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ - ΣΤΑΜΟΥ - ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΔΟΛΙΟΣ (ΜΠΑΚΑΛΗΣ).MP3&s=1497b114d4f78fe82c1ea32ae355844170e8

Ειναι ιδιο το στυλ και οι ερμηνειες ή ειναι ιδεα μου ??
"...παλιοζωη, ψευτη ντουνια και παλιοκοινωνια .."

Thwdwris
More than 50 posts user

#2 Δημοσίευση από Thwdwris »

Κατα την δικη μου γνωμη, και στα δυο τραγουδια ερμηνευουνε ο Παπαδοπουλος και η Μαρκοπουλου. Δεν προκειται καθολου για Μπινης και Μπελλου ουτε Ευγενικος και Σταμου.

:D

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#3 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Όσον αφορά το "μαύρη φτώχεια", κοίταξα ένα cd του Γκολέ και του Αγάθωνα με πρόσφατες επανεκτελέσεις, που το περιλαμβάνουν, και γράφουν: "Πρώτη εκτέλεση, Γιώργος Μαρκόπουλος, Ευαγγελία Μαρκοπούλου".
Τώρα αν έχει γίνει λάθος και θέλαν να γράψουνε Γιώργος Παπαδόπουλος, τι να πω! Θα ρωτήσω τον ίδιο τον Παπαδόπουλο όταν τον ξαναδώ, ή τη Λέλα αν θυμάται και επιφυλάσσομαι να ξαναγράψω!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”