Δεν έχω πολύ πρόσβαση στο δικτυο για την ωρα, αλλά συμφωνω με όσα λες.
Κάνω την υπόθεση ότι ο Μάρκος και η Καρυβαλη βρέθηκαν στο στούντιο την ιδια μέρα για να ξεπεταξουν και του Τσιτσανη και του Μάρκου, (Περιστέρη? ) τα τραγουδια.(το 1936 μου φαίνεται πιο πιθανο). Όσο για την πατρότητα του Πολυτεχνιτη, δεν εχω σοβαρές αμφιβολίες γιατί οι στίχοι αναφέρονται σε πραγματικά και συγκεκριμένα περιστατικά της ζωής του Μάρκου, που δεν είναι δυνατόν να είχαν φανταστεί ο Ματσας η οποιος άλλος με τόση ακρίβεια (και με το χαρακτηριστικο χιούμορ του Μάρκου) και επί πλέον η μουσική είναι ίσως ακόμα πιο ενδεικτική: 1 ερώτηση και 1 απάντηση σε απόλυτη μετρική ισορροπία (απλότητα, ξεκάθαρη εκφραση και δύναμη) η πεμπτουσία όλων των συλλήψεων του Βαμβακάρη. Και το ιδιο και για την επιλογή δρόμου. Το τραγούδι μπορει να καταλογισθεί σαν Νεβεσερ (η Νικριζ κατά άλλους) και δεν νομίζω ο Περιστερης θα προτιμούσε αυτόν τον τροπο. Τώρα που το καλοσκέφτομαι, δεν ξέρω αλλο τραγούδι Νεβεσερ, από τον Περιστέρη, αλλά αν κάποιος γνωρίζει ας με διορθωσει και ζητώ συγνώμη για την αγνοια μου.
Καλο υπολοιπο καλοκαίρι σε όλες και όλους.