Κώστας Σκαρβέλης
-
- max
- More than 150 posts user.
- Επικοινωνία:
Ηλία όχι, γιατί ο μέγιστος Αλέφας μίλησε:
http://politikisatira.blogspot.gr/2014/ ... st_16.html
-
Με μια πρώτη (μακρινή) ματιά στη φωτογραφία με τον Τομπούλη, θεώρησα πως ο τύπος με την κιθάρα είναι ο Σκαρβέλης.
Μετά με το zoom που κάνατε και τις συγκρίσεις από κοντά, μου κλονήσατε την αρχική μου άποψη.
Παρόλα αυτά (τις συγκρίσεις εννοώ) εξακολουθώ να πιστεύω οτι ο τύπος είναι ο Σκαρβέλης. Αυτές οι συγκρίσεις που κάνατε καλές είναι, αλλά δεν κατάλαβα τι ακριβώς περιμέναμε να δούμε φέρνοντας παράλληλες γραμμές στο πρόσωπο του άλλου. Επιπλέον αυτές οι παράλληλες γραμμές εμένα μου φαίνεται οτι μια χαρά ταιριάζουν στις δυο φωτογραφίες.
Για τη μύτη, για τα ζυγωματικά, κλπ νομίζω οτι έχει σχέση ο φωτισμός της κάθε φωτογραφίας όπως επίσης και η πιθανή αντιστροφή (ανάκλαση) που λέει ο max.
Επίσης θα ήθελα να δω αν δουλέυουν αυτές οι συγκρίσεις και σε φωτογραφίες με άλλα πρόσωπα τα οποία αποδεδειγμένα είναι τα ίδια και από μακρια και από κοντά.
Με λίγα λόγια συμφωνώ με τον udialek: " στη δευτερη φωτό (με τον Τομπούλη κλπ) είναι ο Σαρβέλης από μακριά....".
Και ευχαριστούμε τον skatzoxoiros για την ανασκαφή.
-
'Εχει νόημα να σιγουρευτούμε ότι ειναι ο σκαρβέλης στη φωτογραφία για τα συμπεράσματα που θα βγάλει κανείς, γιατί ήδη στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν γύρω από το ρεμπέτικο και ειδικά στις φωτογραφίες του Πετρόπουλου υπάρχουν πολλές λάθος πληροφορίες.