ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
karaven
More than 50 posts user

ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ

#1 Δημοσίευση από karaven »

Οποιος θελει ψηφιακη διορθωση σε τραγουδια π.χ. κομμενες εισαγωγες, ελειπεις ανταποκρισεις κ.λ.π μπορει να τα ανεβαζει με την ενδειξη "ΓΔΡΘ" π.χ ΓΔΡΘ-τιτλος. Κι εγω θα τα ανεβαζω με την ενδειξη Ο.Κ

Άβαταρ μέλους
PLANTMAN
More than 150 posts user.

#2 Δημοσίευση από PLANTMAN »

kalo auto alla pistevw kalutera na anebazoume ta kommatia authentika opos einai giati genika to rebetiko to goustaroume epidi einai afthento gia auto goustaroume kai tis palies amontaristes ekteleseis

Άβαταρ μέλους
karaven
More than 50 posts user

ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ

#3 Δημοσίευση από karaven »

Αγαπητε PLANTMAN, ενα κομματι επεξεργασμενο ψηφιακα δεν παυει να ειναι αυθεντικο, απλως βελτιωνει απο λιγο εως αρκετα την ακουστικη του. Εγω παντως δεν αναφερομαι στο "χριτς χρατς" και τα "κλικ" που υπαρχουν στα βινυλια λογω φυσικης φθορας αλλά, σε κοματια που υπαρχουν στον καθενα μας σε κασσετες και ηχογραφηθηκαν απο ραδιοφωνικους σταθμους και δεν προλαβαμε π.χ. να γραψουμε την πρωτη εισαγωγη, ή η κασσετα μας επαθε κατι και αναγκαστηκαμε να την κοψουμε κ.λ.π. Παραδειγμα το "Μη μου ξαναφυγεις μάγκα μου" λειπει το μισο της πρωτης εισαγωγης. Το διορθωσα και θα το ανεβασω.

mpletsas

#4 Δημοσίευση από mpletsas »

Πολύ ωραία το έφτιαξες αυτό! Πώς το έκανες; Έκοψες μουσική από την μέση του τραγουδιού και την εφάρμοσες στην αρχή; Ένα άλλο που μου έρχεται τώρα στο μυαλό με παρόμοιο πρόβλημα είναι το «Μαρόκο»...

Άβαταρ μέλους
PLANTMAN

#5 Δημοσίευση από PLANTMAN »

kai tou Markou i atakti einai ligo kommeni

Άβαταρ μέλους
karaven
More than 50 posts user

ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ

#6 Δημοσίευση από karaven »

Λοιπον, το "Μαροκο" το διορθωσα αλλά λειπει ο πρωτος στιχος. Οσο για την "Ατακτη" ειναι χαλι μαυρο!!!

Άβαταρ μέλους
Εύκαιρος

#7 Δημοσίευση από Εύκαιρος »

Μήπως μπορείς να διορθώσεις και πχ. την "κατάρα της μάγισσας"

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”