ΜΑΡΚΟΣ
- NIKOS_THESSALONIKH
- More than 100 posts user
- Επικοινωνία:
ΜΑΡΚΟΣ
Ελπίζω να μην ξαναμπούμε στη διαδικασία να ασχολούμαστε με τον άριθμο, άλλα να δουμε τι μπορούμε να βρούμε.
Στο μουσείο του Μάρκου στην ανω Σύρα βρήκα σε κάτι παλιες εφημερίδες είχε κάποια δημοσιεύματα για σπάνια τραγούδια του.Οι τίτλοι είναι οι έξης:
1)Κατινιώ
2)χίλια ρουμπίνια
3Μάτια σαν τη ζωγραφιά
4)Μεσ' τις ταβέρνες
5)Σουπιά
6)Το άρρωστο παιδί
7) Ο καλόγηρος
- vacondios
- More than 150 posts user.
Re: ΜΑΡΚΟΣ
Ο "Καλόγηρος" υπέροχη χασαπιά του 1947 με τη φωνές του Μάρκου και της Ρόζας υπάρχει στη σελίδα με τίτλο "Βαρέθηκα τις γκόμενες"NIKOS_THESSALONIKH έγραψε:Πριν λίγο καιρό ειχαμε κάνει μια προσπάθεια να βρούμε ποια τραγούδια μας λοίπουν από Μάρκο. Υπήρχαν και κάποιες διαφωνίες σχετίκα με τον άριθμό των τραγουδιών.
Ελπίζω να μην ξαναμπούμε στη διαδικασία να ασχολούμαστε με τον άριθμο, άλλα να δουμε τι μπορούμε να βρούμε.
Στο μουσείο του Μάρκου στην ανω Σύρα βρήκα σε κάτι παλιες εφημερίδες είχε κάποια δημοσιεύματα για σπάνια τραγούδια του.Οι τίτλοι είναι οι έξης:
1)Κατινιώ
2)χίλια ρουμπίνια
3Μάτια σαν τη ζωγραφιά
4)Μεσ' τις ταβέρνες
5)Σουπιά
6)Το άρρωστο παιδί
7) Ο καλόγηρος
Μαρκος
Re: Μαρκος
Υπάρχει στη σελίδα. (δεν είναι απτάλικο)RED ALERT έγραψε:Ενα άλλο μεγάλο τραγούδι που δέν ξέρω αν υπάρχει από κάποιον και που είναι ίσως από τα πιο δυνατά απτάλικα του Μάρκου, είναι το "Μάρκος ο Πολυτεχνίτης".Το έχω ακούσει από τον Αγάθωνα ντουέτο με γυναικεία φωνή και είναι εκπληκτικό.Αν είναι έυκολο ας γίνει μια προσπάθεια να βρεθεί,γιατι εγώ δέν το έχω βρεί ακόμα.
MΑΡΚΟΣ
url όπου μπορώ να το βρώ?
- vacondios
- More than 150 posts user.
Re: Μαρκος
Όσο καλός κι αν είναι ο Αγάθωνας με τη γυναίκα δεν μπορεί να φτάσει το Μάρκο και τη Σοφία ΚαρύβαληRED ALERT έγραψε:Ενα άλλο μεγάλο τραγούδι που δέν ξέρω αν υπάρχει από κάποιον και που είναι ίσως από τα πιο δυνατά απτάλικα του Μάρκου, είναι το "Μάρκος ο Πολυτεχνίτης".Το έχω ακούσει από τον Αγάθωνα ντουέτο με γυναικεία φωνή και είναι εκπληκτικό.Αν είναι έυκολο ας γίνει μια προσπάθεια να βρεθεί,γιατι εγώ δέν το έχω βρεί ακόμα.