Διασκευή
Για μένα δεν είναι η χροιά της φωνής σου, φίλε Γιώργο, το πρόβλημα, αλλά ότι δεν την πειθαρχείς τη φωνή και την αφήνεις να συνεχίζει να τραγουδά και μετά την τελεία (όπου με τελεία τελειώνει όχι η κάθε πρόταση αλλά η κάθε λέξη) .
Νομίζω ότι αν το χειριζόσουν αλλιώς, η χροιά από "ελάττωμα" θα μπορούσε να γίνει απλώς ιδιαιτερότητα....
- Pikinos
- More than 150 posts user.
- Επικοινωνία:
είναι πολύ ευχάριστο που ένας ροκάς εκτιμάει το ρεμπέτικο. Φυσικά, οι εκλεκτικές συγγένειες δεν είναι τυχαίες...αφού αυτοχαρακτήριζεσαι ροκάς, είμαι σίγουρος ότι θα ξέρεις τον μπλουζίστα Robert Johnson, που ουσιαστικά έθεσε τις βάσεις του ροκ.
Αν πάλι όχι, άκουσέ τον (θα βρεις στο youtube τις πρώτες εκτελέσεις εύκολα)...θα εκπλαγείς από τις συνάφειες με το ρεμπέτικο χώρο (πχ Κωστή). Και μόνο την μία από τις δύο σωζόμενες φωτογραφίες του να δεις, φτάνει να πειστείς ότι επρόκειτο για γνήσιο ρεμπέτη!
O “wonna be attorney“ AGIS ξαναχτύπησε παραφράζοντας. Δεν είπα στο παιδί ότι τραγουδάει σαν τον Gillan, παρά ότι η φωνή του μοιάζει κακέκτυπό της. Και φυσικά ο Gillan τα λέει σωστά, αφού είναι φωνάρα (ακόμα και σήμερα στα γεράματα).AGIS έγραψε:Κι όμως ο Γκίλαν σ' αυτό το κομμάτι δεν τραβάει ούτε συλλαβή πέρα απ' το μήκος της.
ΥΓ Δεν παρεξηγώ βέβαια τον AGIS, καθότι εν αναμονή των ποσοστών της Αλέκας στις επερχόμενες εκλογές, βρίσκεται σε αγχολυτική κατάσταση ποιητικού οίστρου. Δηλώνω δε δημόσια, ότι μου έστειλε απειλητικό ΠΜ, όπου και υπόσχεται την ανεξάρτητη παραγωγή νέου άσματος (με τις ευλογίες πάντα του ρεμπετοtrance DJ BLEKOS), χειρότερου από το “Είναι βαρύ το έγκλημα“, σε περίπτωση πτώσης των ποσοστών!

- BLEKOS
- Επικοινωνία:

Ρεμπετοtrance DJ εγω;!!!!....

Αυτο παλι απο που προκυπτει?!?!?!....Η μηοως θα ηταν πιο συνετο να ρωτησω..."ποιος εισαι?"

Σαφως κι εχει τις ευλογιες μου....οποιος τολμα τις εχει...

Ελατε τεκνα μου να λαβετε την ευλογιαν μου.....Μαρκο ελεησον

Ωσάν το έρημο δεντρί που'ναι στ'αόρι απάνω
Μ'αρέσει να'μαι αμοναχός με τσι πολλούς δεν κάνω...
- BLEKOS
- Επικοινωνία:
Αν χαρακτηριζεται αυτο ρεμπετοtrance τοτε οι μισες ηχογραφησεις του Μπατη(φερ'ειπειν) τι ειναι;....κι ας εγιναν το 1920

Συν τοις αλλοις,δε θα ηταν ασχημο να ακουγαμε ενα δικο σου τραγουδακι ωστε να κρινουμε και τον δικο σου πηχη....ωρα σου ειναι...δε νομιζεις;!!!

- Pikinos
- Επικοινωνία:
"Φερ'ειπείν" ή Φέρρη ειπείν;!BLEKOS έγραψε:Αν χαρακτηριζεται αυτο ρεμπετοtrance τοτε οι μισες ηχογραφησεις του Μπατη(φερ'ειπειν) τι ειναι;

BLEKOS έγραψε:Δεν πιστευω να λες το Μπατη ρεμπετοtrance
Εσύ το είπες...μάλλον σε συνέκρινες με το Μπάτη...

Ψάξε στο site του Κατσαμπίνη.BLEKOS έγραψε:Συν τοις αλλοις,δε θα ηταν ασχημο να ακουγαμε ενα δικο σου τραγουδακι
Τον δικό μου πήχη δεν τον απασχολούν οι "κρίσεις", καθότι ο κάτοχός του πάσχει από βαρέα μορφή σπογγώδους ανοσίας.BLEKOS έγραψε:ωστε να κρινουμε και τον δικο σου πηχη....

ΥΓ For the record, είμαι αρκετά παράφωνος...

- BLEKOS
- Επικοινωνία:

Βεβαια το αποτελεσμα της συγκρισης ειναι αλλο θεμα

Κατσαμπινης...κατσ'αν πινεις

Τι στην ευχη....ποσα προφιλ εχεις;....αλλος δεν ειναι ο Κατσαμπινης;....κι ο Θεμης Π. ποιος ειναι;....με μπερδεψες.
Τα εχω ακουσει τα τραγουδια....αλλα μπλεχτηκα...pikinos...katsabinis..Θεμης...

εχω εκφρασει και τη γνωμη μου για τα τραγουδια και προσωπικα στο δημιουργο....στον....εσενα;!!