Προκειται για την ιδια ηχογραφηση....AGIS έγραψε:Υπάρχουν στη σελίδα μια ηχογράφηση του Τέτου Δημητριάδη, τικ τικ τικι τικι τακ, 1922, και μια (διπλή - η μια "πιο καθαρή" ) του Ψαμαθιανού, τικ τακ, 1910.
Όμως αν τις ακούσει κανείς προσεκτικά, νομίζω φαίνεται ολόιδια η ηχογράφηση του Δημητριάδη με αυτή του Ψαμαθιανού. Φαίνεται τόσο ολόιδια σε βαθμό που προσωπικά βγάζω το συμπέρασμα ότι είναι η ίδια ηχογράφηση.
Μπορεί να τις ακούσει και κανένα άλλο αυτί, ίσως πιο εξασκημένο, για να διασταυρωθεί αυτή μου η εντύπωση;
Τικ τακ τικιτάκ κάνει η καρδιά μου
- pigeonaras
- More than 50 posts user
Σταυρούλα, επειδή είδα στο ιστορικό ότι έκανες εσύ την διόρθωση, αναφέρεται σίγουρα στις πηγές ηχογράφηση με τον Δημητριάδη με τον εν λόγω αριθμό δίσκου (Victor Αμερικής VI 73389 του 1922); Άν αναφέρεται, να έχουμε τον νου μας μήπως την ξετρυπώσουμε πουθενα...
Ναι, υπάρχει αναφορά στο Μανιάτη με αυτά τα στοιχεία για αυτό το τραγούδι, οπότε το sealabs βγαίνει παγανιά για ακόμα ένα κομμάτι...mpletsas έγραψε:Σταυρούλα, επειδή είδα στο ιστορικό ότι έκανες εσύ την διόρθωση, αναφέρεται σίγουρα στις πηγές ηχογράφηση με τον Δημητριάδη με τον εν λόγω αριθμό δίσκου (Victor Αμερικής VI 73389 του 1922); Άν αναφέρεται, να έχουμε τον νου μας μήπως την ξετρυπώσουμε πουθενα...

Μετά τιμής, Χασκίλ Στέλλα:)
- stravoxylo
- More than 50 posts user