Νέο Συγκρότημα "Λαβύρυθμος" - live

Συναυλίες ή εκδηλώσεις που θα είχε ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Νίκος Τριήρης
More than 150 posts user.

#43 Δημοσίευση από Νίκος Τριήρης »

Στο ΟΑΣΙΣ Ιουλίου (που κυκλοφόρησε σήμερα) υπάρχει η συνέντευξη που δώσαμε στον Μωυσή Ασέρ.

Αναδημοσίευση υπάρχει στο blog της σελίδας μας στο myspace http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuse ... =500759486

Άβαταρ μέλους
Kokona

#44 Δημοσίευση από Kokona »

Μόλις άκουσα το σιντι των παιδιών το οποίο πήρα δια χειρός Τριήρη στην Κουρούτα (Ευχαριστω Νικο γιατι αν περιμενα τα καθαρματα να μου το στείλουν.....) και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι πολύ καλύτερο απ' όσο φανταζόμουν κι απ' όσο μου περιέγραφαν. Επιτέλους μια νέα ματιά στη μουσική Εχω ήδη διαλέξει το τραγούδι που θα βγάλω για να το λέω όποτε βρίσκω ευκαιρία :lol:
Καλή συνέχεια παιδιά και περιμένουμε κι άλλα τέτοια <<δωρακια>> από σας!
Δε φοβούμαι τους βορειάδες και το αλμυρό νερο
μον’ φοβούμαι τους ανθρώπους στη στεριά να μην πνιγώ

Άβαταρ μέλους
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

#45 Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΙΚΗ »

Ρε παιδια, το πιστευετε οτι το εχω ζητησει απο το Μετροπολις της Θεσ/νικης 4 φορες; Πηγα 4 συνεχομενες Τεταρτες και με πηγαιναν απο βδομαδα σε βδομαδα και τελικα δεν το φεραν.

Πώς δε σκεφτηκα να στο πω Νικο Τριηρη;
Μα τι προωθηση ειναι αυτη απο το συγκεκριμενο μαγαζι;

Άβαταρ μέλους
Νίκος Τριήρης

#46 Δημοσίευση από Νίκος Τριήρης »

Κοκκώνα χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σου αρέσει η δουλειά μας. Αλήθεια, ποιό κομμάτι θα βγάλεις; Για "δωράκια" μην ανησυχείς καθόλου, γιατί έχουμε πολύ υλικό.

Αγγελική (και γενικότερα προς όλους τους ενδιαφερόμενους) η κατάσταση με όλα τα Metropolis ήταν θολή μέχρι σήμερα. Υπήρχε πρόβλημα ανάμεσα στην εταιρεία διανομής Universal και τα δισκοπωλεία Metropolis. Από ότι μάθαμε δεν τα έβρισκαν οικονομικά. Αυτό που αντιμετώπισες έγινε και στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις. Το θέμα είναι ότι ούτε και εμείς δεν ξέραμε ακριβώς τί γινόταν.

Τέλοσπάντων πληροφορηθήκαμε ότι η συνεργασία κυλάει πλέον ομαλά. Στην Αθήνα υπάρχει πλέον το cd σε όλα τα Metropolis. Φαντάζομαι και στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις.

Επειδή υπάρχουν λίγα κομμάτια μπορεί να έχει εξαντληθεί, αλλά εαν το παραγγείλετε σίγουρα θα το φέρουν στην επόμενη μαζική παραγγελία, η οποία είναι 24 Αυγούστου.

Για περιπτώσεις όπως η Αγγελική, όπου έχετε απαυδήσει ή που απλά θέλετε να το πάρετε φθηνότερα μπορούμε να σας το στείλουμε ταχυδρομικώς. Το Metropolis το δίνει €15 παρά κάτι και εμείς €10. Απλά στείλτε ένα mail στη διεύθυνση labyrythmos@gmail.com

Για την Αθήνα να ξέρετε ότι υπάρχει και στο Music Corner.

Αγγελική δεν είχα ιδέα τι ταλαιπωρία έχεις περάσει. Εαν το ήξερα θα στο είχα δώσει στην Κουρούτα. Άμα βαριέσαι να ξαναπας στείλε mail και θα το κανονίσουμε άμεσα.

Άβαταρ μέλους
Kokona

#47 Δημοσίευση από Kokona »

Εχω ξεχωρίσει το μαυρο στο μαύρο, τη σιγανή φωτιά, φυσικα το πόλη εποχές άνθρωποι που είναι φανταστικό!!!! ( και η Κατερίνα με την Ειρήνη τραγουδάνε καταπληκτικά!!!) το Κ41 και τις πικρές αλήθειες αλλά αυτό που κυριολεκτικά έλιωσε από τις επαναλήψεις στο σιντί είναι το οργανάκι!!!!! Αμα καταφερω και το βγάλω θα το ακουσετε σε εκτέλεση by Kokona :twisted:
ΥΓ: Αγγελική νόμιζα ότι το είχες ήδη!! ουτε καν μου περασε απο το νου να σου το παρω κι εσενα στην Κουρουτα :roll:
Δε φοβούμαι τους βορειάδες και το αλμυρό νερο
μον’ φοβούμαι τους ανθρώπους στη στεριά να μην πνιγώ

Άβαταρ μέλους
Νίκος Τριήρης

#48 Δημοσίευση από Νίκος Τριήρης »

Ωραία! Στην επόμενη συνάντηση θα το παίξουμε παρέα!!!
Άμα το παίζεις καλύτερα από εμάς θα σε προσκαλέσουμε να το ηχογραφήσεις στο δεύτερο cd. Απάνω του!!!

Άβαταρ μέλους
Νίκος Τριήρης

#49 Δημοσίευση από Νίκος Τριήρης »

Ανεβάσαμε ένα ακόμα βίντεο. Είναι από την πρώτη δημόσια εμφάνισή μας στο Σύνταγμα, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κλιματικής Αλλαγής στις 06.12.2008.

Μπορείτε να το δείτε στη σελίδα μας http://www.myspace.com/labyrythmos (κάτω αριστερά τρίτο βίντεο)

Ο ήχος δεν είναι πολύ καλός και ελπίζω να μην σας πειράξει.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Συναυλίες - Εκδηλώσεις”