αερα οι φανταροι μας

Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
stravoxylo
More than 50 posts user

αερα οι φανταροι μας

#1 Δημοσίευση από stravoxylo »

Ερωτησις..... Ενω στα σχολια του τραγουδιου ''Στον υπνο σου την εβλεπες'' με τον Χατζηχρηστο, αναφερεται οτι η πισω πλευρα του δισκου ειναι το τραγουδι ''Αερα οι φανταροι μας'' , το εν λογω τραγουδι λειπει απο την σελιδα. Η ερωτηση μου ειναι, πως συμβαινει αυτο- εφοσον καποιος εχει ανεβασει την μια εκτελεση, που σημαινει οτι εχει τον 78αρη, γιατι μενει η αλλη πλευρα εκτος σελιδας( και υποψιν οτι δεν υπαρχει πουθενα ηχογραφημενο αυτο το τραγουδι, απ' οσο ξερω τουλαχιστον)ενω ειναι ευκολη δουλεια εφοσον ειναι στον ιδιο δισκο? Κι αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι ισως το μονο που λειπει απο Χατζηχρηστο.

mpletsas
More than 150 posts user.

#2 Δημοσίευση από mpletsas »

Δεν θέλει πολύ μυαλό:

Ή αυτός που ανέβασε την μία όψη δεν είχε την άλλη ή την είχε και δεν την ανέβασε.

Άβαταρ μέλους
Pikinos
Επικοινωνία:

#3 Δημοσίευση από Pikinos »

Η Τέχνη των ερωτήσεων...
Von allem Geschriebenen liebe ich nur das, was einer mit seinem Blute schreibt. Schreibe mit Blut: und du wirst erfahren, dass Blut Geist ist.

Άβαταρ μέλους
stravoxylo
More than 50 posts user

#4 Δημοσίευση από stravoxylo »

Τρομερες και οι δυο απαντησεις.... Ευχαριστω πολυ...

ΘΑΝΑΣΗΣ

#5 Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ »

Όσοι έχουν ανεβάσει τραγούδια δε σημαίνει ότι έχουν και τους αντίστοιχους δίσκους 78άρηδες . Απόσο ξέρω οι περισσότεροι ιδιοκτήτες δίσκων δεν ανεβάζουν τραγούδια έχουν κάποια ιδιοτροπία ( η πιο ήπια έκφραση ) , όσοι δεν είμαστε συλλέκτες δίσκων και απλά βρέθηκαν στα χέρια μας κάποιοι , δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και ανεβάσαμε ( εγώ όλα ) ότι έχουμε . Εδώ συλλέκτης είπε ότι τους χαρίζει στο κράτος έναντι μικρού τιμήματος αλλά στη σελίδα δεν τους ανεβάζει , απότι ξέρω η Τζοκόντα κυκλοφορεί σε εκατομμύρια αντίγραφα και δεν έπαθε τίποτα ο πίνακας στο Λούβρο , για τους δίσκους δεν ξέρω αν θα πάθουν και έχουν δίκιο οι φίλοι να φοβούνται . Έχει ξαναγίνει συζήτηση για αυτά και κακώς επανήλθα , αλλά .....
Η ΖΩΗ ΚΥΛΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ

Άβαταρ μέλους
ntouzenis

#6 Δημοσίευση από ntouzenis »

Πιστευω οτι αυτοι που τα κρατανε καλα φυλαμενα, κατι ξερουν ...
Ο απόγονος που θα τα παρει, θα τα χρυσοπουλησει μετα απο 50-100 χρονια και ετσι θα ζησει ευτυχισμενος ever-after ...

ΘΑΝΑΣΗΣ

#7 Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ »

Δηλαδή οι δικοί μου , που δεν είναι πολύ σπάνιοι πρέπει οι απόγονοι μου να περιμένουν 300 χρόνια για χρυσοπούλημα ; και θάρχονται στο μνήμα μου να με σκατοψυχάνε ; Θα σπάσω πλάκα να τους βλέπω από μια μεριά με τους δίσκους κομένους σε παζλ και άντε να βρούνε άκρη οι κερατάδες
Η ΖΩΗ ΚΥΛΑΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση τραγουδιού”