ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΝΩ!!!

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
PLANTMAN
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 376
Εγγραφή: 02 Οκτ 2004 12:14 am

#8 Δημοσίευση από PLANTMAN »

to 8ema einai an sto auti akougete kala k oxi an einai theoritika sosto. kai oi palioi rempetes oi perissoteroi monoi tous mathane kai xoris na nai "mousika deksiotexnes" evgazan ena kalo apotelesma. To thema einai na exeis meraki ama exeis meraki kai agapi ta petixeneis ola.

Άβαταρ μέλους
BLEKOS
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 266
Εγγραφή: 25 Ιαν 2005 10:40 am
Τοποθεσία: ΚΕΡΚΥΡΑ
Επικοινωνία:

#9 Δημοσίευση από BLEKOS »

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ PLANTMAN..... ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ(Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ)......ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Άβαταρ μέλους
dimitrios
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 179
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 08:24 pm
Τοποθεσία: Ραφηνα

#10 Δημοσίευση από dimitrios »

pineis kana tsipouro kai tin alli mera to proi ksanadokimazeis........ 8)
SALVATORES DEI

imantzou
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: 15 Μαρ 2005 03:06 am
Τοποθεσία: California

#11 Δημοσίευση από imantzou »

dimitrios έγραψε:pineis kana tsipouro kai tin alli mera to proi ksanadokimazeis........ 8)
Φίλε εγώ δεν είμαι οργανοπαίκτης, αλλά ασχολούμαι με τη μουσική. Βυζαντινή αρκετή, λίγο κιθαρίτσα. Σου προτείνω να πας σε δάσκαλο. Βοηθάει πολύ. Σου δείχνει κολπάκια που για να τα βρεις μόνος σου θα πρέπει να είσαι μουσικός του ύψους αυτών που τα βρήκαν. Μπορεί και να είσαι, αλλά αν όχι, γιατί να μην ξεκινάς με δεδομένα κάποια πράγματα που βρήκαν οι προηγούμενοι; Κι αν νομίζεις πως οι εμπνεύσεις σου θα πάψουν να έρχονται, μάθε εσύ την τεχνική και μετά φύγε. Αν και συμφωνών απολύτως με τον εύκαιρο που λέει πως για να παίξεις σωστά χρειάζεται γνώση δρόμων. Είναι σα να είσαι τυφλός και βρίσκεις το φως σου. Προσοχή όμως. Αν παρόλα αυτά βλέπεις πως δεν έχεις πια εμπνεύσεις, ενώ αν τα σταματήσεις σου ξανάρχονται, καλύτερα για μένα να σταματήσεις. Γιατί μου φαίνεται πως η έμπνευση έχει μεγαλύτερη αξία για σένα (και για κάθε μουσικό) από το πιο αγαπημένο σου ρεμπέτικο.

Καλό ξεμπέρδεμα,
Ιορδάνης

Άβαταρ μέλους
BLEKOS
More than 150 posts user.
Δημοσιεύσεις: 266
Εγγραφή: 25 Ιαν 2005 10:40 am
Τοποθεσία: ΚΕΡΚΥΡΑ
Επικοινωνία:

#12 Δημοσίευση από BLEKOS »

ΠΑΙΖΩ ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΟΣΑ ΠΑΙΖΩ(ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΟΛΟ ΑΠ ΕΞΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ)
ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ (ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΑΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙ....ΚΑΝΑ ΚΟΛΠΑΚΙ)
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ(ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΡΕΜΠΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ....ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ)......ΘΕΩΡΩ ΑΣΧΗΜΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ <ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΣ> ΣΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΛΛΩΝ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ(ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ)...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ.....
ΜΑΛΛΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΔΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ

Απάντηση

Επιστροφή σε “Κουβεντούλα”