ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2009

Συναυλίες ή εκδηλώσεις που θα είχε ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
vagelio

#36 Δημοσίευση από vagelio »

Κι απο μενα ενα μπραβο στον Αντωνη για την ιδεα.... ηταν ολα υπεροχα.... χαιρομαι που γνωρισα κι αλλους φιλους της σελιδας και θεωρω πολυ σημαντικο να γινοντε τετοιου ιδους σηγκεντρωσης για να γνωριζομαστε απο κοντα....

Παντα τετοια.........
Ο'τι δε με σκοτωνει, με κανει πιο δυνατη............

Άβαταρ μέλους
Adonis
συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)

#37 Δημοσίευση από Adonis »

Να ευχαριστήσω όλους και όλες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ιδιαίτερα όσους έκαναν πολλά χιλιόμετρα για να βρεθούμε από κοντά...όσο για εκείνους που δεν τα κατάφεραν σίγουρα θα το επαναλάβουμε και θα έχουν και δεύτερη ευκαρία!!!

Λίγες παρατηρήσεις:
α) Ο Βασίλης(Bill1961) δεν έφερε το μπαγλαμά του, ωστόσο όπως υποσχέθηκε θα εντείνει τις "προπονήσεις" ώστε την επόμενη φορά να τον ακούσουμε και με το όργανο :)
β) Ο ΑΝΤΩΝΑΣ χόρεψε καταπληκτικά(!!!), ελπίζω να καταγράφηκε και να ανέβουν εν καιρό οι φωτογραφίες.
γ) Η Βαγγελιώ έρχεται κάποια στιγμή και ζητάει επιμόνως να παίξουμε τον "ΕΦΙΑΛΤΗ", ευτυχώς παίχτηκε, μετά και από παρέμβαση του ΑΝΤΩΝΑ(μου λέει: κρίμα είναι το κορίτσι έκανε τόσα χιλιόμετρα...) :) αλλά Βαγγελιώ μου εμένα με έπιασε η λογοκρισία όπως έπιασε τον Γιοβάν και τον Παπάζογλου, εκείνοι σταμάτησαν να παίζουν και να γράφουν εγώ όσα παίζω αρχίζουν από το 36' και κατεβαίνω :)

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πέτρο τον ντερβίση που μας δέχτηκε στο κουτούκι του αφού δεν ανοίγει ποτέ τα μεσημέρια και τραγούδησε μαζί μας!!!

FGeorge

Συνάντηση Θεσ/νίκη

#38 Δημοσίευση από FGeorge »

Χαιρετίσματα σ' όλα τα ντερβίσια.Πέρασα πολύ ωραία και περιμένω την επόμενη συνάντηση.Θα προπονούμε δηλαδή μέχρι την επόμενη συνάντηση εμπλουτίζοντας με περισσότερα τραγουδάκια το ρεμπερτόριό μου.Στην υγειά σας παιδιά.
O.K

Άβαταρ μέλους
bill1961
συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)

#39 Δημοσίευση από bill1961 »

Μόνο δύο πραγματάκια, να πω:
1. Να ευχαριστήσω όλους τους καινούριους φίλους που ήρθαν, γνωριστήκαμε, παίξαμε, περάσαμε καλά. Μακάρι σύντομα να ξαναβρεθούμε...
Για τους παλιότερους φίλους που ήταν παρόντες (οι συνήθεις ύποπτοι :) ) δε χρειάζεται να πω τίποτα....
2. Οι λίγοι που συνεχίσαμε και όλο το βράδυ, "αποζημιωθήκαμε", όχι μόνο από τα δυο αδέλφια (Ξανθόπουλοι) που παίζαν στο Νιαβέντι αλλά και από το μικρό πέρασμα που έκανε (και τα δυο-τρία τραγούδια που έπαιξε) ο Νίκος Στρουθόπουλος (την επόμενη φορά που θα μου πει ο δάσκαλος να παίξω και με το μικρό το δαχτυλάκι θα του σπάσω τα μούτρα.... :twisted: ).

Μιας και (όπως είχε πει παλιότερα ένας φίλος), "για όλα μίλησε ο Μάρκος", να συνοψίσω με ένα στιχάκι του:

Ωραία την επέρασα μεσ' στη Θεσσαλονίκη...

για μια ακόμη φορά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bill1961 την 06 Απρ 2009 04:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
pigeonaras
More than 50 posts user

#40 Δημοσίευση από pigeonaras »

.......Τι να πω ???????
Δεν υπάρχουν λόγια....... Όποιος ήτανε εκεί είδε (....και άκουσε)
Περάσαμε υπέροχα και επίσης δόθηκε η ευκαιρία σε καινούρια μέλη της ρεμπετοσελίδας να γνωριστούν με παλαιότερα κτλ κτλ κτλ.......
Προσωπικά τώρα, μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω απο κοντά τον υπερπαραγωγό μας, bill1961[αν και κατά κάποιο τρόπο μας "προδωσε" γιατί ήρθε στον πόλεμο χωρίς όπλο(μπαγλαμά)], τον Adonis [με τον παλιακό τζουρά του και ο επιμένων "ΜΑΡΚΟΣ" (....και με το δίκιο του)] ,τον απίθανο manosg (.....τον ήξερα από παλαιότερα βέβαια), τον ένα και ανεπανάληπτο POLLY με την μπουζουκάρα του (.....αναλύωντας τα περι καταγωγής μας, μόνο ξαδέρφια δεν βγηκαμε στο τέλος), την μοναδική μας pelagia που καθότανε και απολάμβανε κάργα ρεμπέτικο άσμα, εμψυχώνοντάς μας, την mortissa, αμίλητη σε μια γωνιά έδινε το δικό της μοναδικό-ξεχωριστό παρών (......κι όμως έσκασε μύτη την κατάλληλη στιγμή με ένα παλιακό χορό) όπως επίσης και o ΑΝΤΩΝΑΣ, τον ένα και επίσης μοναδικό Proedros, και μία γυναικεία ύπαρξη η όποια μας "πούλησε" και δεν ήρθε [γειά σου Σταυρούλα μου(Χασκίλ), μην το πάρεις προσωπικά, πλάκα κάνω.........αλλά γιατί δεν ηρθες?????] :D :D :D :D :D

.......και πολλοί άλλοι (......αν ξέχασα και κανέναν ,συγχωρήστε με , μόλις ξύπνησα, δεν πολυστροφάρω........)

Αυτά τα λίγα από μένα.......................ελπίζω να διοργανώσουμε κάτι αντίστοιχο λίαν συντόμως.....♫♫♫

Γουίθ Ριγκάρντς
Pigeonaras

Άβαταρ μέλους
Kokona
More than 150 posts user.

#41 Δημοσίευση από Kokona »

Μπράβο παιδιά και του χρόνου να είστε καλά (αν και νωριτερα δε με χαλάει...)
Δεν καταφερα να έρθω (ίσως γι αυτό να περασατε καλα :twisted: ) αλλα απ ότι έμαθα για άλλη μια φορά περασατε υπέροχα και ήταν αισθητή η παρουσία νέων μελών, που είναι και ένας από τους σημαντικότερους στόχους τέτοιων συνάξεων.
Πάντα τέτοια!!! και αναμένουμε ηχητικό και φωτογραφικό υλικό :roll:
Δε φοβούμαι τους βορειάδες και το αλμυρό νερο
μον’ φοβούμαι τους ανθρώπους στη στεριά να μην πνιγώ

MILANOS

#42 Δημοσίευση από MILANOS »

επισης μπραβο , δυστυχως δε μπορεσα να ερθω,επιφυλλασομαι την επομένη σιγουρα,περιμενουμε φωτο :wink:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Συναυλίες - Εκδηλώσεις”