ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2009
Λίγες παρατηρήσεις:
α) Ο Βασίλης(Bill1961) δεν έφερε το μπαγλαμά του, ωστόσο όπως υποσχέθηκε θα εντείνει τις "προπονήσεις" ώστε την επόμενη φορά να τον ακούσουμε και με το όργανο

β) Ο ΑΝΤΩΝΑΣ χόρεψε καταπληκτικά(!!!), ελπίζω να καταγράφηκε και να ανέβουν εν καιρό οι φωτογραφίες.
γ) Η Βαγγελιώ έρχεται κάποια στιγμή και ζητάει επιμόνως να παίξουμε τον "ΕΦΙΑΛΤΗ", ευτυχώς παίχτηκε, μετά και από παρέμβαση του ΑΝΤΩΝΑ(μου λέει: κρίμα είναι το κορίτσι έκανε τόσα χιλιόμετρα...)

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πέτρο τον ντερβίση που μας δέχτηκε στο κουτούκι του αφού δεν ανοίγει ποτέ τα μεσημέρια και τραγούδησε μαζί μας!!!
Συνάντηση Θεσ/νίκη
- bill1961
- συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)
1. Να ευχαριστήσω όλους τους καινούριους φίλους που ήρθαν, γνωριστήκαμε, παίξαμε, περάσαμε καλά. Μακάρι σύντομα να ξαναβρεθούμε...
Για τους παλιότερους φίλους που ήταν παρόντες (οι συνήθεις ύποπτοι

2. Οι λίγοι που συνεχίσαμε και όλο το βράδυ, "αποζημιωθήκαμε", όχι μόνο από τα δυο αδέλφια (Ξανθόπουλοι) που παίζαν στο Νιαβέντι αλλά και από το μικρό πέρασμα που έκανε (και τα δυο-τρία τραγούδια που έπαιξε) ο Νίκος Στρουθόπουλος (την επόμενη φορά που θα μου πει ο δάσκαλος να παίξω και με το μικρό το δαχτυλάκι θα του σπάσω τα μούτρα....

Μιας και (όπως είχε πει παλιότερα ένας φίλος), "για όλα μίλησε ο Μάρκος", να συνοψίσω με ένα στιχάκι του:
Ωραία την επέρασα μεσ' στη Θεσσαλονίκη...
για μια ακόμη φορά.
- pigeonaras
- More than 50 posts user
Δεν υπάρχουν λόγια....... Όποιος ήτανε εκεί είδε (....και άκουσε)
Περάσαμε υπέροχα και επίσης δόθηκε η ευκαιρία σε καινούρια μέλη της ρεμπετοσελίδας να γνωριστούν με παλαιότερα κτλ κτλ κτλ.......
Προσωπικά τώρα, μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω απο κοντά τον υπερπαραγωγό μας, bill1961[αν και κατά κάποιο τρόπο μας "προδωσε" γιατί ήρθε στον πόλεμο χωρίς όπλο(μπαγλαμά)], τον Adonis [με τον παλιακό τζουρά του και ο επιμένων "ΜΑΡΚΟΣ" (....και με το δίκιο του)] ,τον απίθανο manosg (.....τον ήξερα από παλαιότερα βέβαια), τον ένα και ανεπανάληπτο POLLY με την μπουζουκάρα του (.....αναλύωντας τα περι καταγωγής μας, μόνο ξαδέρφια δεν βγηκαμε στο τέλος), την μοναδική μας pelagia που καθότανε και απολάμβανε κάργα ρεμπέτικο άσμα, εμψυχώνοντάς μας, την mortissa, αμίλητη σε μια γωνιά έδινε το δικό της μοναδικό-ξεχωριστό παρών (......κι όμως έσκασε μύτη την κατάλληλη στιγμή με ένα παλιακό χορό) όπως επίσης και o ΑΝΤΩΝΑΣ, τον ένα και επίσης μοναδικό Proedros, και μία γυναικεία ύπαρξη η όποια μας "πούλησε" και δεν ήρθε [γειά σου Σταυρούλα μου(Χασκίλ), μην το πάρεις προσωπικά, πλάκα κάνω.........αλλά γιατί δεν ηρθες?????]

.......και πολλοί άλλοι (......αν ξέχασα και κανέναν ,συγχωρήστε με , μόλις ξύπνησα, δεν πολυστροφάρω........)
Αυτά τα λίγα από μένα.......................ελπίζω να διοργανώσουμε κάτι αντίστοιχο λίαν συντόμως.....♫♫♫
Γουίθ Ριγκάρντς
Pigeonaras
Δεν καταφερα να έρθω (ίσως γι αυτό να περασατε καλα

Πάντα τέτοια!!! και αναμένουμε ηχητικό και φωτογραφικό υλικό

μον’ φοβούμαι τους ανθρώπους στη στεριά να μην πνιγώ