ΠΕΡΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ......!!

"Κονσούλτο"
Κλειδωμένο
Μήνυμα
Συγγραφέας
Ilias P.

#176 Δημοσίευση από Ilias P. »

όσα σχολια δεν συμφερουν σβηνονται ε ;;;

Πολλη δημοκρατια βρε παιδιά !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση συντονιστή Μπλέτσα: Οι συζητήσεις στο φόρουμ σας δεν μας αφορούν. Αν αυτό το θεωρείς έλλειμμα δημοκρατίας, ομοίως δεν μας αφορά και τράβα στον φυσικό σου χώρο.

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#177 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Ένα πράγμα έχω να πώ. Ά, ρε Καρβέλα! Αν είχες δεχθεί το 1983, όπως σου πρότεινε ο κύριος Φέρρης, να γράψεις τη μουσική για το "Ρεμπέτικο" (φαντάζομαι πως "ο κοντός με τη γραβάτα" θα πήγαινε γάντι!), τώρα θα είχαμε γλιτώσει όλοι μας από πολλές συζητήσεις. Γιατί δεν φαντάζομαι να υποστηρίζει κανείς πως θα είχε την ίδια βαρύτητα το εν λόγω εγχείρημα, ξεγυμνωμένο από τα τραγούδια του Ξαρχάκου και του Γκάτσου! Α, ρε Καρβέλα...!!!

Υ.Γ. Υπάρχει πάντως ακόμα και σήμερα μια συνάφεια ανάμεσα στον Φέρρη και τον Καρβέλα. Ο Καρβέλας γράφει τραγούδια για τα "Παρατράγουδα" κι ο Φέρρης απασχολεί κάποιους τραγουδιστές που θα είχαν περίοπτη θέση στην εν λόγω εκπομπή της κυρίας Πάνια!

Ilias P.

#178 Δημοσίευση από Ilias P. »

Σωτήρης έγραψε:Ένα πράγμα έχω να πώ. Ά, ρε Καρβέλα! Αν είχες δεχθεί το 1983, όπως σου πρότεινε ο κύριος Φέρρης, να γράψεις τη μουσική για το "Ρεμπέτικο" (φαντάζομαι πως "ο κοντός με τη γραβάτα" θα πήγαινε γάντι!), τώρα θα είχαμε γλιτώσει όλοι μας από πολλές συζητήσεις. Γιατί δεν φαντάζομαι να υποστηρίζει κανείς πως θα είχε την ίδια βαρύτητα το εν λόγω εγχείρημα, ξεγυμνωμένο από τα τραγούδια του Ξαρχάκου και του Γκάτσου! Α, ρε Καρβέλα...!!!

Υ.Γ. Υπάρχει πάντως ακόμα και σήμερα μια συνάφεια ανάμεσα στον Φέρρη και τον Καρβέλα. Ο Καρβέλας γράφει τραγούδια για τα "Παρατράγουδα" κι ο Φέρρης απασχολεί κάποιους τραγουδιστές που θα είχαν περίοπτη θέση στην εν λόγω εκπομπή της κυρίας Πάνια!
Και τη Θεοδοσια Στιγκα π.χ. με την Πανια την βαζεις ;;;

Θα με τρελανετε...

Άβαταρ μέλους
ntouzenis

#179 Δημοσίευση από ntouzenis »

Να συμπληρωσω στο ποστ του Σωτηρη, οτι τελικα ο Καρβελας εγραψε τη μουσικη για το Ρεμπετικο (την ταινια) αλλα τελικα κατι μεσολαβησε και δεν περπατησε το πραμα ... ολα αυτα τα εχει πει με αρκετο χιουμορ ο ιδιος ο Κ.Φ. στο αλλο φορουμ, με μια αναζητηση (Καρβελας ας πουμε) θα το βρειτε. Επισης στην ιδια συζητηση ειχε πει οτι συγκατοικούσαν τοτε με τον Καρβ. (καπου στη Γλυφαδα ...; ) και μαλιστα ο Κ.Φ. τον γνωρισε με την Βισση.
Ταδε εφη Φερρης και συμφωνω απολυτα με το ποστ σου Σωτηρη !!

Οσο για την περι ου ο λογος σειρα, τα λαθη στα κειμενα ειναι απανωτα και καραμπινατα !! Γινεται συρραφη κειμενων και επαναληψη λαθων οπως αυτο με την Κακκη και ποιος ξερει τι αλλο θα ακουσουμε ακομα.

Το θεμα των εκτελεσεων καποιοι το αντιλαμβανονται σαν υποκειμενικο, το φαλτσο ομως δεν ειναι καθολου τετοιο !! Ειναι φάλτσο το ατιμο και καταγραμμενο και διαδεμενο ακομα και μεσω YOUTUBE !!

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
Επικοινωνία:

#180 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Προς Ilias p.
Κάποιους έγραψα! Διάβαζε προσεκτικότερα. Όχι όλους, κάποιους! Απλά κάποιοι καλοί μουσικοί και τραγουδιστές, αδικούν τον εαυτό τους που δέχονται να τσουβαλιάζονται με τους υπόλοιπους φάλτσους και ενίωτε "σκύλους".

StratosA

#181 Δημοσίευση από StratosA »

Γεια χαρα. Εγω δεν καταλαβαινω γιατι ο Φερης ειναι καλιτερος απο κεινον τον σιχαμενο Κουναδη. Εγω ρε παιδια δεν βλεπω διαφοα. Ολοι ιδιοι ειναι για μενα. Κονομανε απο τη μουσικη οπως και εγω δηλαδη (<<μπουζουξής πρώην μαθηματικός>>)
Τι με πειραζει ο Κουναδης να κανει εκπομπες???? Τι με πειραζει να κανει ο Φερης εκπομπες??? Εμενα δεν μου καιγεται καρφακι. Τωρα εσεις θα λετε αν μου αρέσουν οι δουλειες τους..... Εμενα ρε παιδια δε μου αρεσει κανενας στη τελικη.

Χαιρετω!!
Ειμαι σχετικα παλιο μελος αλλα χαθηκαμε λογο στρατου κπλ...
Τωρα μπαινω με το ονομα μου (Στράτος).

Άβαταρ μέλους
Admin
Site Admin
Επικοινωνία:

#182 Δημοσίευση από Admin »

Παιδιά 19 σελίδες έγινε η κουβέντα, νομίζω ότι το έχουμε εξαντλήσει το θέμα..

Στράτο καλώς ήρθες ξανά στην παρέα μας. Παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου με πμ ώστε να βρούμε τον παλιό σου λογαριασμό και να τον διαγράψουμε ή αν θέλεις να χρησιμοποιείς τον παλιό να αλλάξουμε το username.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”