ΠΕΡΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ......!!
- Σωτήρης
- More than 150 posts user.
- Επικοινωνία:
Υ.Γ. Υπάρχει πάντως ακόμα και σήμερα μια συνάφεια ανάμεσα στον Φέρρη και τον Καρβέλα. Ο Καρβέλας γράφει τραγούδια για τα "Παρατράγουδα" κι ο Φέρρης απασχολεί κάποιους τραγουδιστές που θα είχαν περίοπτη θέση στην εν λόγω εκπομπή της κυρίας Πάνια!
Και τη Θεοδοσια Στιγκα π.χ. με την Πανια την βαζεις ;;;Σωτήρης έγραψε:Ένα πράγμα έχω να πώ. Ά, ρε Καρβέλα! Αν είχες δεχθεί το 1983, όπως σου πρότεινε ο κύριος Φέρρης, να γράψεις τη μουσική για το "Ρεμπέτικο" (φαντάζομαι πως "ο κοντός με τη γραβάτα" θα πήγαινε γάντι!), τώρα θα είχαμε γλιτώσει όλοι μας από πολλές συζητήσεις. Γιατί δεν φαντάζομαι να υποστηρίζει κανείς πως θα είχε την ίδια βαρύτητα το εν λόγω εγχείρημα, ξεγυμνωμένο από τα τραγούδια του Ξαρχάκου και του Γκάτσου! Α, ρε Καρβέλα...!!!
Υ.Γ. Υπάρχει πάντως ακόμα και σήμερα μια συνάφεια ανάμεσα στον Φέρρη και τον Καρβέλα. Ο Καρβέλας γράφει τραγούδια για τα "Παρατράγουδα" κι ο Φέρρης απασχολεί κάποιους τραγουδιστές που θα είχαν περίοπτη θέση στην εν λόγω εκπομπή της κυρίας Πάνια!
Θα με τρελανετε...
- ntouzenis
- More than 150 posts user.
Ταδε εφη Φερρης και συμφωνω απολυτα με το ποστ σου Σωτηρη !!
Οσο για την περι ου ο λογος σειρα, τα λαθη στα κειμενα ειναι απανωτα και καραμπινατα !! Γινεται συρραφη κειμενων και επαναληψη λαθων οπως αυτο με την Κακκη και ποιος ξερει τι αλλο θα ακουσουμε ακομα.
Το θεμα των εκτελεσεων καποιοι το αντιλαμβανονται σαν υποκειμενικο, το φαλτσο ομως δεν ειναι καθολου τετοιο !! Ειναι φάλτσο το ατιμο και καταγραμμενο και διαδεμενο ακομα και μεσω YOUTUBE !!
Τι με πειραζει ο Κουναδης να κανει εκπομπες???? Τι με πειραζει να κανει ο Φερης εκπομπες??? Εμενα δεν μου καιγεται καρφακι. Τωρα εσεις θα λετε αν μου αρέσουν οι δουλειες τους..... Εμενα ρε παιδια δε μου αρεσει κανενας στη τελικη.
Χαιρετω!!
Ειμαι σχετικα παλιο μελος αλλα χαθηκαμε λογο στρατου κπλ...
Τωρα μπαινω με το ονομα μου (Στράτος).