issipap έγραψε:τώρα που το θέτεις πιο ντρέτα, θα σου απαντήσω κι εγώ πιο ντρέτα.
πιστεύεις στην αξία του χρόνου που αφιερώνεις;
πιστεύεις στον εαυτό σου;
τα τραγούδια που φτιάχνεις, σου αρέσουν ΚΥΡΙΩΣ εσένα;
αν η απάντηση σε ΟΛΑ τα παραπάνω είναι ναι, τότε:
1. μπορείς να απαντάς στα σχόλια των φίλων σου με εξίσου χιουμοριστική διάθεση
2. στα κακοποροαίρετα σχόλια δε χρειάζεται νομίζω να απαντάς!
3. στην καλοπροαίρετη κριτική πρέπει νομίζω να ανοίγεις τα αυτιά σου και να ακους τη γνώμη αυτών που εκτιμάς.
ειλικρινά δεν το παίζω ειδήμων, είναι και παράταιρο να πουλάει κανείς λογιότητα ειδικά σε ετούτο το χώρο, ο οποίος χαρακτηρίζεται από την ομορφιά της λαϊκής λιτότητας. Απλά προσπαθώ να είμαι συγκεκριμένος:
όταν τα τραγούδια σου είναι έτοιμα, συνεννοήσου με τους διαχειριστές και ανέβασέ τα στη σελίδα, να τα ακούσουμε κι εμείς και να σου πούμε μια γνώμη.
για άλλη μια φορά, καλώσόρισες στην παρέα!
(στον καφενέ όμως δε μπήκες ακόμη!!!)
Συμφωνώ απολύτως, φίλε issipap (δηλαδή, συμφωνούσα ήδη πριν μου το πεις...). Και επαναλαμβάνω ότι το θέμα μου δεν είναι οι κάφροι οι φίλοι μου, αλλά το δεύτερο: η δημιουργία μιας κοινότητας με πρωτότυπες "μακαμικές" συνθέσεις.
Σ' ευχαριστώ για την προτροπή σου. Έχω όμως ακόμα μέλλον μπροστά μου. Να πάρω μπαγλαμά, να μελετήσω κι άλλο τα μακάμια, να θεωρήσω κάποια από τα τραγουδάκια μου ώριμα, να βρω έναν κιθαρίστα να παίξει, να τα ηχογραφήσω στο PC και να τα ανεβάσω. Όπως σου 'πα, έχουμε μέλλον. Δεν θέλω δουλειές του ποδαριού. Όρεξη υπάρχει άφθονη...
Προς το παρόν σε αφήνω. Την επόμενη φορά θα μπω και στον καφενέ. Κι αν είσαι σχολαστίκας, αυτό είναι τίτλος τιμής. Ελπίζω να μάθω κι εγώ πολλά, για να γίνω σχολαστίκας!!!
Θα τα πούμε