ΠΕΡΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ......!!

"Κονσούλτο"
Κλειδωμένο
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Χασκίλ
Συντονιστής

#127 Δημοσίευση από Χασκίλ »

pelagia έγραψε:Κανενα τοπικ δεν χαλασα και λυπαμαι για την εμπαθεια σου !!!
Ειπα κατι που λετε ολοι σας βδομαδες τωρα και εχω ολο το δικαιωμα
να το κανω με οχι αναρμοστο η υβριστικο τροπο , αλλα με τον " δικο μου "
τροπο και παρακαλω τις υποδειξεις να τις κρατησεις για την παρτη σου !!!
Η , αν θελεις να εισαι " ακριβοδικαιη " , να συμπεριλαμβανεις και το παρακατω
τοπικ και οποιο αλλο σε εχει ενοχλησει , οχι μονο το δικο μου ...

Μετα τιμης , pelagia ...
Το πρόβλημα σου εισακούστηκε. Τι εννοείς όταν λες ότι "είπες κάτι που λέμε όλοι μας βδομάδες τώρα"; Γίνε σαφής σε παρακαλώ.
Μπορείς να τοποθετηθείς ελεύθερα τώρα. Ελεύθερα!

Μετά τιμής, Χασκίλ Στέλλα:)
άσ' ένα γύρο απόψε στην αγκαλιά σου

MORTHS

#128 Δημοσίευση από MORTHS »

ΠΕΛΑΓΙΑ με ολο το θάρρος ας μην το τελειώσουμε το θέμα. Με λίγα λογια και σταράτα,οποιος απο τους φίλους η φίλες εχη να μας παρουσιάση κάτι καλύτερο απο τόν ΦΕΡΡΗ η τόν ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ τον ΠΑΝΟ κ.λ.π που πήραν το φτυάρι και ρίχνουν λάσπη πίσω απ' την ανωνυμία ας το φέρουν ενώπιον του κοινου να τους κρίνη με την ευκολία που το κάνουν αυτοί.ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. Εαν δεν μπορούν ας παραμείνουν στο ΠΗΔΗΜΑ.
Υ.Γ οσο για την πήρωμή στην ΕΡΤ η ΜΕΛΙΝΑ τα κέρδισε με θράσοσ και θάρρος κάπου αλλου.Ευκολα λογια και εκ του ασφαλους. Ας το κάνουν.
ΜΕ ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#129 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Επειδή δεν θα μου άρεσε να περιλαμβάνομαι στους "ανώνυμους" που αναφέρει ο φίλος ο "ρεμπετο-αλήτης" από πάνω, τα στοιχεία μου (για όποιον δεν είναι και πολύ παρατηρητικός) υπάρχουν, πλήρη, στην ιντερνετική διεύθυνση που συνοδεύει κάθε ποστ μου! Επίσης ως τραγουδιστής κρίνομαι κάθε βράδυ, από αυτούς που μετράει περισσότερο, τον κόσμο που πληρώνει! Και δέχομαι κάθε κριτική. Άρα έχω κερδίσει το δικαίωμα να λέω τη γνώμη μου για όποιον γουστάρω μέσα σε αυτόν τον χόρο!
Άλλοι μπορεί και να μιλάνε ανώνυμα και με τσάμπα μαγκιά. Εγώ όχι!
Με ρεμπέτικη ευγένεια
Σωτήρης Παπατραγιάννης

Άβαταρ μέλους
Alcibiadis
Επικοινωνία:

#130 Δημοσίευση από Alcibiadis »

MORTHS έγραψε:ΠΕΛΑΓΙΑ με ολο το θάρρος ας μην το τελειώσουμε το θέμα. Με λίγα λογια και σταράτα,οποιος απο τους φίλους η φίλες εχη να μας παρουσιάση κάτι καλύτερο απο τόν ΦΕΡΡΗ η τόν ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ τον ΠΑΝΟ κ.λ.π που πήραν το φτυάρι και ρίχνουν λάσπη πίσω απ' την ανωνυμία ας το φέρουν ενώπιον του κοινου να τους κρίνη με την ευκολία που το κάνουν αυτοί.ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. Εαν δεν μπορούν ας παραμείνουν στο ΠΗΔΗΜΑ.
Υ.Γ οσο για την πήρωμή στην ΕΡΤ η ΜΕΛΙΝΑ τα κέρδισε με θράσοσ και θάρρος κάπου αλλου.Ευκολα λογια και εκ του ασφαλους. Ας το κάνουν.
ΜΕ ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Kατ΄ αρχήν που είδες να βγαίνει "φτυάρι" στον Πάνο Σαββόπουλο;Κατά δεύτερον όταν φτιάχνεις ένα κειμενάκι, προσπάθησε σε παρακαλώ να το "σουλουπώνης" όσο γίνεται, προκειμένου να καταλαβαίνουμε τι εννοείς!
Και κατά τρίτον, αυτά τα περί "ρεμπέτικης αλητείας", θάναι καλό για σένα να μη τα αναφέρεις, γιατί θα "οπλίσεις" τη πένα του ΠΊΚΙΝΟΥ και θα σου γράψει κάνα τραγουδάκι για να γελάει ευτυχισμένα όλη η σελίδα πάλι!!!

ΜΕ ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΥΠΟΛΗΨΗ
ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΜΑΥΡΟΣ
η πείρα είναι μια χτένα που την αποκτάς όταν είσαι πια φαλακρός! (Αρκάς)

http://rembetikoidialogoigmail.blogspot.com

Άβαταρ μέλους
pelagia

#131 Δημοσίευση από pelagia »

Αγαπητη Σταυρουλα

και απευθυνομαι σε σενα , γιατι εσυ μου επιτεθηκες , πραγμα που δεν εκανες αλλες
φορες , σε ατομα που πηγαιναν την κουβεντουλα βολτα στα τσαιρια , αλλα τυχαινε να
ειναι προσωπικοι σου φιλοι ... Εχω αποδειξεις αλλα δεν θιγω ονοματα , που δεν μου
φταινε σε τιποτα , θα ηταν τουλαχιστον αναξιοπρεπες ...
Οσο για το θεμα του Κωστα Φερρη , γεμισαν σελιδες επι σελιδων , χωρις να βγει ακρη ...
και ξερεις γιατι ? γιατι ο καθε Φερρης κανει οπως νομιζει την δουλεια του , αμοιβεται ,
εκτιθεται στα στοματα ημων και υμων , αλλα εχει και την " δοξαν " και το " χρημα " ...
Και μιλαμε εμεις οι θνητοι εδω μεσα και αλλου και εξω απο δω σε παρεουλες για τον
Φερρη και λεμε την γνωμη μας ο καθενας και εχουμε ολο το δικαιωμα , αλλα και εδω
μπαινει η σκεψη μου και το αλλα μου ...
<< Σε ποιον χαρισματικο ανθρωπο , θα δινονταν η ευκαιρια να κονομησει και να
προβληθει παραλληλα και δεν θα το εκανε ??? >> ...
Το χρημα πολλοι εμισησαν ... την δοξαν ουδεις ...
Και οι καιροι ειναι δυσκολοι Σταυρουλα , για ολο τον κοσμο και ο καθενας κοιτα να
κονομησει για να εχει και να περνα καλυτερα ...
Εσυ και καποιοι λιγοι σαν και σενα , ειστε οι " ρομαντικοι " και το λεω μετα λογου
γνωσεως , επειδη παλια ειχα μια συζητηση μαζι σου και με την καθετη σταση σου ,
μου απεδειξες οτι ανηκεις στην καστα των " αθεραπευτων ρομαντικων " , κοντρα
στο ρευμα ...
Αλλα δεν ειναι ολοι ετσι κι αν ο Φερρης , με το εργο του προχειρο η μη , εγινε "μαγκας"
εμεις τον κανουμε διπλα , με το να του κανουμε << τζαμπα διαφημηση >> μεσα απο
14 μεχρι στιγμης σελιδες και δεν ξερω ποσες ακομη και στο αλλο φορουμ ...
Γι αυτο ειπα ταπεινα την γνωμη μου , ΕΛΕΟΣ , απλα την γνωμη μου ειπα και γω ,
ουτε εθιξα κανεναν συμφορουμιτη μου , ουτε εμποδισα καποιον να συνεχισει να
μιλαει για τον Φερρη , ας ειναι και μεχρι το 2012 , ποσως με ενδιαφερει ...

Αυτα και παρακαλω πολυ , εαν το επιθυμεις και συ , ας τελειωσει η αντιπαραθεση
εδω γιατι πραγματι δεν εχουμε να χωρισουμε κατι ουσιαστικο ...

Ευχαριστω πολυ Πελαγια ...

Υ.Σ. Δεν εχω δει ουτε μια εκπομπη του Κωστα Φερρη !!!
δεν το αντέχω βρε ψυχή να είσαι πάντα νέα
ας γέρναγες με το κορμί κιμπάρικα κι ωραία
δεν το αντέχω να γερνώ και να πεθαίνεις νέα

issipap
More than 100 posts user

#132 Δημοσίευση από issipap »

xxx
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος issipap την 04 Μαρ 2009 09:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Χασκίλ
Συντονιστής

#133 Δημοσίευση από Χασκίλ »

pelagia έγραψε:Αγαπητη Σταυρουλα
και απευθυνομαι σε σενα , γιατι εσυ μου επιτεθηκες ,
Πελαγία, διορθώθηκε. Ήταν λάθος εκ παραδρομής και μην το συνεχίζεις.
issipap έγραψε:κάποιος λοιπόν που συμμετέχει σε μία κουβέντα θεωρώντας ότι αυτή τίθεται σε λάθος βάση [εδώ, η βελτίωση της τηλεοπτικής αισθητικής και δη σχετικά με το ρεμπέτικο] και επιχειρεί να την "ξεστρατίσει" προς μία άλλη βάση πιο ευρεία κατά τη γνώμη του, αυτός δεν έχει τοποθέτηση;
Να "ξεστρατίσει", βρε Ισίδωρε; Για ποιο λόγο; Δεν είναι ήδη μεγάλο το ζήτημα του τίτλου αυτού του τόπικ; Τι το κακό είπα δηλαδή;

Δεν είχα πρόθεση να σας θίξω, να ξαναμπεί το "κανάλι" στο αρχικό του θέμα ήθελα. Κακό είναι; :?

Αυτά. (Και παύω κι εγώ να ασχολούμαι)

Μετά τιμής, Χασκίλ Στέλλα:)
άσ' ένα γύρο απόψε στην αγκαλιά σου

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”