Ένας χρόνος χωρίς τα τραγούδια.
- vacondios
- More than 150 posts user.
Ένας χρόνος χωρίς τα τραγούδια.
Πλην όμως όλοι εμείς "που δεν την τρομάζουν οι φουρτούνες τη δική μας ράτσα" ελπίζουμε να ξαναδούμε τη σελίδα να μας παρέχει όσα και πριν τον Φεβρουάριο του 2008 είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι από ποτέ ότι αυτή η ώρα δεν θα αργήσει. Η εξέλιξη της τεχνολογίας των τηλεπικοινωνιών, η διάδοση της ευρυζωνικότητας, και η διάδοση της μεθόδου των torrents μπορούν να ΄ξεπεράσουν κάθε λογής τεχνικό, ηθικό ή νομικό κωλύματα. Εγώ επαναλαμβάνω ότι θέτω ταπεινά τις υπηρεσίες μου και τις γνώσεις μου στη διάθεση των administrators ώστε η ρεμπετοσελίδα να ξαναπροσφέρει έστω και σε διαφορετική μορφή το original ρεμπέτικο τραγούδι και να συμβάλλει στην περεταίρω διάδοσή του.
Είναι κρίμα κι άδικο να βγαίνει η κάθε λογής κυρία Νάντια Καραγιάννη και Χριστίνα Μαραγκόζη στην τηλεόραση και έναντι αδράς αμοιβής να σκοτώνουν τα τραγούδια που αγαπήσαμε επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των τηλεθεατών δεν έχει μέτρο σύγκρισης
- vacondios
Δυστυχώς δε θυμάσαι καλά. Αλλά δε θέλω να ξαναμπούμε στην αέναη συζήτηση, τί χρειάζεται και τί δε χρειάζεται. Το ζήτημα είχε εξαντληθεί εδώforum/viewtopic.php?t=2107&highlight=server. Το ζήτημα είναι να διαπιστωθεί εάν υπάρχει ακόμη η νοσταλγία να ξαναγίνει η ρεμπετοσελίδα όπως ήταν παλιά από administrators και μέλη.issipap έγραψε:συμφωνώ με τα πρώτα, σχετικά με τα τεχνικά ζητήματα, αν και απ ότι θυμάμαι δν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα αλλά έλλειψη σέρβερ, επομένως αν μπορείς να παρέχεις το σέρβερ όλα λύνονται, διαφορετικά θα περιμένουμε.
Και απ' ότι φαίνεται τα πράγματα δεν είναι τόσο αισιόδοξα.
Ίδωμεν
- max
- Επικοινωνία:
Παρακαλώ να μη συνεχιστεί άλλο αυτό το πράγμα. Δεν θα βγει τίποτα καλό με αυτό τον τρόπο. Αν θέλεις Βακόνδιε να πάρεις κάποια πρωτοβουλία μια που τα τραγούδια υπάρχουν γενικότερα όπως λέει και ο φίλος πριν, κάνε ό,τι θέλεις. Μη σκαλίζουμε όμως τα ίδια και τα ίδια.
Δες κι εσύ: forum/viewtopic.php?t=1630
Μετά τιμής, Χασκίλ Στέλλα:)