ΠΕΡΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ......!!

"Κονσούλτο"
Κλειδωμένο
Μήνυμα
Συγγραφέας
mpletsas
More than 150 posts user.

#36 Δημοσίευση από mpletsas »

Με την ιδιότητα του συντονιστή και με αφορμή το ποστ του θαμώνα mourgos (που γράφτηκε όσο πληκτρολογούσα το δικό μου) και συγκεκριμένα τον υβριστικό χαρακτηρισμό μέσα στα εισαγωγικά, παρακαλώ να είμαστε κόσμιοι.

Άβαταρ μέλους
Alcibiadis
Επικοινωνία:

#37 Δημοσίευση από Alcibiadis »

mpletsas έγραψε:Με την ιδιότητα του συντονιστή και με αφορμή το ποστ του θαμώνα mourgos (που γράφτηκε όσο πληκτρολογούσα το δικό μου) και συγκεκριμένα τον υβριστικό χαρακτηρισμό μέσα στα εισαγωγικά, παρακαλώ να είμαστε κόσμιοι.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Εγώ πχ.στο άλλο το φόρουμ "βγήκα έξω απ τα ρούχα μου" απάντησα στον Φέρρη με προσβλητικό τρόπο και το αποτέλεσμα ήταν να χάσω και το όποιο δίκιο είχα μέχρι εκείνη τη στιγμή!!
Εχει σημασία επίσης να είμαστε κόσμιοι και να κρατάμε όσο μπορούμε την κουβέντα σε επίπεδο διαλόγου!!!...

Άβαταρ μέλους
ntouzenis

#38 Δημοσίευση από ntouzenis »

Στο ΘΕΜΑ της Κυριακης στο δισελιδο αφιερωμα στο Νικο Ξανθοπουλο, καπου αναφερει οτι ΔΕΝ συμμετειχε στο ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ (την ταινια) που σημαινει οτι προφανως του εγινε προταση !!

Επισης ο ιδιος ο Κωστας Φερρης οταν συμμετειχα στο ρεμπ. φορουμ μας ειχε αφησει αναυδους οταν μας ειπε οτι γυρω στο '80-82 συγκατοικουσαν με τον Καρβελα -μαλιστα αυτος εκανε τα προξενια με τη Βισση !!- και του ειχε αναθεσει να γραψει τη μουσικη στο ρεμπετικο και την οποια συνεθεσε (!!!) αλλα δε θυμαμαι τελικα πως στραβωσε η συνεργασια για να παρει τη δουλεια -και ευτυχως- ο Ξαρχακος !!

Μην ξεχναμε ακομα οτι απο το Ρεμπετικο και μετα ο Νικος Καλογεροπουλος μαλλον δεν καταφερε να "διωξει" την εικονα του ρεμπετη και απο τοτε εχει γινει μπουζουξης, συνθετης και τραγουδιστης δεν ξερω αν ακομα εχει το σχημα εκεινο ...

Αυτα τα γραφω για την ιστορια σαν συμπληρωμα του θεματος που εχουμε πιασει, δεν αποτελουν σχολιασμο ...

Για να επανελθω στο "Ονειρου Ελλας", ενταξει, δεν ειναι για πεταμα η σειρα αλλοιμονο... απλως περιμεναμε πιο πολλα απο ενα Φερρη !! Και στην όποια αναφορα των αρνητικων δεν θα περιμεναμε τοση οίηση (μιλαω για το ρεμπ.φορ.)

Άβαταρ μέλους
BLEKOS
Επικοινωνία:

#39 Δημοσίευση από BLEKOS »

Αμαν βρε παιδια, τοσο κατακαρδα με μια εκπομπη, μαλλον μια σειρα εκπομπων....καποιοι νομιζω πως αγγιζουν την υπερβολη, με το σκεπτικο αυτο θ ανοιξουν και καμια βεντετα η κανα λιντσαρισμα στον Φερρη.

Ο.Κ, η εκπομπη δεν ειναι απο τις πλεον ποιοτικες για να εισαχθει/ενημερωθει καποιος στο ρεμπετικο.Μα ειναι η πρωτη φορα που γινεται μια οχι καλη δουλεια τετοιου τυπου;

Κατι που ειχα να προτεινω εγινε, το να μιλησουν οποιοι εχουν προβλημα, μεσω του ρεμπετικου φορουμ, στον ιδιο το φερρη....αν τους εχει γινει τοσο βραχνας το θεμα και κοντευουν να χασουν τον υπνο τους.Δεν αναγκασε κανεις κανεναν να δει την εκπομπη,καλλιστα και ευκολοτατα ο καθενας μπορει να αλλαξει καναλι η να αποφυγει την ΕΤ-3 εκεινη την "κρισιμη ωρα" :D :D

Ηρεμια παιδες,δε μας εβρισε τη μανα το τυπος, απλα κοιταει να βγαλει κανα φραγκο, και ειχε αυτη την ιδεα.Ηταν κακη :roll: ....οκ το ονομα του ριχνει με τετοιες δουλειες,κανεναν αλλο....

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ!!!!
https://www.youtube.com/channel/UCYTGsC ... S-fbD9a_WA

Ωσάν το έρημο δεντρί που'ναι στ'αόρι απάνω
Μ'αρέσει να'μαι αμοναχός με τσι πολλούς δεν κάνω...

Άβαταρ μέλους
ntouzenis

#40 Δημοσίευση από ntouzenis »

Δεν ξερω αν γνωριζεις μπλεκο οτι οι εκπομπες αυτες ειναι μια υπεραπαραγωγη που πληρωνουμε ολοι μας εδω μεσα !! Ξερεις μηπως ποσο πληρωνεις το χρονο στην ΕΡΤ ;; Μεσω του λογαριασμου της ΔΕΗ δινουμε 50 ευρω το χρονο περιπου. Εγω προσωπικα 50 στο σπιτι και 50 στο γραφειο = 100
Σιγα τα λαχανα θα μου πεις ...
Οχι καθολου !!!
Συμφωνα με στατιστικη του 1992 υπηρχαν τοτε 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ κατοικιες στη χωρα (τα εχω ξαναπει ...) βαλε μαγαζια, ξενοδοχεια, συνεργεια, αποθηκες κλπ και καινουργιες οικοδομες στην ξεφτάϊλα εχουμε 50 εκατ. λαγαριασμους επι 50 ευρω λεμε τωρα
Κανε το λογαριασμο και τα ξαναλεμε ...
και μη μου πεις οτι :
-ωραια υπαρχουν λεφτα ας τα πεταξουμε
γιατι θα σου πω :
- ας τα πεταξουνε σε μας εδω να κανουμε μια καλυτερη εκπομπη !!!
ή τουλαχιστον να προσπαθησουεμ ρε αδερφε οπως εκανε κι αυτος ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ntouzenis την 12 Φεβ 2009 12:51 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
BLEKOS
Επικοινωνία:

#41 Δημοσίευση από BLEKOS »

Ουτως η αλλως παλι θα μας τα τρωγανε τα φραγκα, στην ελλαδα ζουμε :D
και να μην εκανε κατι ο Φερρης ισως ειχε καμια χειροτερη εκπομπη, απ'αυτες που ξεκινας να βλεπεις.....και ξυπνας την αλλη μερα(αν δεν προλαβεις ν αλλαξεις εγκαιρως :twisted: ).Το νοημα ειναι οτι και εκπομπη να μην εκανε ο Φερρης που και κενη οθονη να εδειχνε το διαστημα της εκπομπης παλι θα πληρωναμε....Κ-Α-Ν-Ο-Ν-Ι-Κ-Α....Η καβατζα μας εφαγε σ αυτη τη χωρα.

Εγω προσωπικα δεν εχω τα μεσα να τραβηξω μια εκπομπη,ουτε τις γνωσεις.Δε γνωριζω τη διαδικασια και το πως μπαινεις στα κολπα.Ισως και να μη μ ενδιαφερει εν τελει να κανω.Σαφως και θα υποστηριξω αν γινει κατι καλο με τον ενα η τον αλλο τροπο.Αντε λοιπον οι ενδιαφερομενοι λαβετε τη σκυταλη,και τη νεα σαιζον....προταση στην ΕΡΤ :D.................εγω ουτως η αλλως παλι λογαριασμο που θα λεει να τα σκασω θα λαβω....και αναγκαστικα......θα τα σκασω θελω δε θελω!!! :D :D :D :D
https://www.youtube.com/channel/UCYTGsC ... S-fbD9a_WA

Ωσάν το έρημο δεντρί που'ναι στ'αόρι απάνω
Μ'αρέσει να'μαι αμοναχός με τσι πολλούς δεν κάνω...

Άβαταρ μέλους
ntouzenis

#42 Δημοσίευση από ntouzenis »

Μα και ετσι μοιρολατρικα να το παρεις ... το μονο που μας εμεινε ειναι να διαμαρτυρηθουμε, αν το κοψουμε κι αυτο και ειμαστε στη μουγγα θα ειμαστε ευτυχισμενοι ;;

Τωρα για την εργολαβια που λες, ας μαθω το ποσο που δινει η ΕΡΤ και επειτα σου βρισκω σκηνοθετες συνεργεια κλπ κι εμεις παραγωγοι ... μην ψαρωνεις !!

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”