ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΑΙΞΙΜΑΤΟΣ

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ν. ΡΟΥΣΣΟΣ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

#1 Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ν. ΡΟΥΣΣΟΣ »

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΔΙΣΚΟΥ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΟΘΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙ ΤΗΝ 11.35 "ΑΡΑΠΙΝΕΣ ΕΡΩΤΙΑΡΕΣ" Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 2-3 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ. ΜΠΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ν. ΡΟΥΣΣΟΣ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΑΙΞΙΜΑΤΟΣ

#2 Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ν. ΡΟΥΣΣΟΣ »

Επανέρχομαι εις μήνυμα μου της 22.1. ως προς την ταχύτητα του παιξίματος
τού δίσκου "Αραπίνες ερωτιάρες" (μετεδόθη σήμερα περί τήν 10.15 ώρα).
:: Σχόλια χρηστών: Πρόκειται μάλλον για την τρίτη εκτέλεση του κομματιού.
Ερμηνεύουν "Δυωδία & Μανδολινάτα". Δίσκος Liberty USA 55.

Είχε δημοσιευθεί σαν διαφορετικό θέμα και το επανέφερα εδώ.

mpletsas
More than 150 posts user.

#3 Δημοσίευση από mpletsas »

Το άκουσα τώρα κι εγώ και μοιάζει όντως να είναι σε λάθος στροφές. Δεν πρέπει να είναι μεγάλη η απόκλιση όμως. Έτσι το ανέβασε στη σελίδα αυτός που το ανέβασε. Τα πικάπ είναι πλέον παλιά μηχανήματα και δεν δουλεύουνε εξίσου αξιόπιστα με όταν ήτανε καινούργια, εκεί το αποδίδω. Θα μπορούσα, με ψηφιακή επεξεργασία, να του αλλάξω την ταχύτητα αλλά θα είναι εμπειρική διαδικασία, δεν ξέρω πόσο γρήγορα πάει το τραγούδι κανονικά.

mpletsas
More than 150 posts user.

#4 Δημοσίευση από mpletsas »

Μόλις περάστηκε στην σελίδα το αρχείο που έστειλε ο θαμώνας Εύκαιρος, με διορθωμένες τις στροφές. Όπως μου εξήγησε, ρύθμισε την ταύτητα ώστε να ταιριάζουν οι νότες με το κούρδισμα του μαντολίνου που είθισται να είναι από νότα Μι. Πράγματι το ηχόχρωμα τις φωνής ακούγεται πιο φυσικό από ότι αν ρυθμιζόταν ένα ημιτόνιο πάνω ή κάτω. Ευχαριστώ και τον Βουλού για την δική του γνωμοδότηση.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”