Σολων Λεκκας
Σολων Λεκκας
Re: Σολων Λεκκας
καλησπερα.αν θες την γνωμη μου να δεις στην ιδια εκπομπη το αφιερωμα στο απταλικο με γνησιους μυτιληνιους να χορευουν και να λενε ωραια στιχακια.ο συγεκριμενος κυριος σολων δεν με συγκινει πια διοτι τον ξερω και προσωπικα.δεν θα ειμαι αντικειμενικη.αν θες να δεις το επεισοδιο αυτο μπες στο www.greekmovies.comandreas37 έγραψε:Προχτες το βραδυ ειχε μια εκπομπη (Ελληνων Δρωμενα) στο ΕΤ3 και ειναι λαογραφικου περιεχομενου και επαιξε και αυτο http://www.youtube.com/watch?v=R0mOu1PoAIY ονομαζεται Σολων Λεκκας θα ηθελα τη γνωμη σας
- Marios 2nd
- More than 50 posts user
Αυτην την εκπομπη μαλλον θα εννοει ο φιλος μας και ειναι πολυ ενδιαφερον. Καποιοι απο εσας θα δειτε και εκεινον τον παικτη που χορευαι στην συναυλια με την Φριτζηλα στο ουζο μορφινη και χασις, ο οποιος ειχε κανει μεγαλη εντυπωση σε πολλους απο εμας. http://www.metacafe.com/watch/1908387//)
Στην υγεια σας.
-
- More than 50 posts user
Σαν ανθρωπος δεν ξερω τι ειναι ο συγκεκριμενος και ουτε με νοιαζει, απλα μολις αρχισε να λεει αυτο το "αμαν αμαν" δεν ξανασηκωθηκα απο την καρεκλα μεχρι να τελειωσει το συγκεκριμενο επεισοδιο...
Στο τελος δε, αναρωτηθηκα... αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα ΠΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΤΣΙ εναν αμανέ?
ΚΑΙ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ ΜΟΝΑΧΟ
ΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΝΤΡΕΨΩ
ΣΑΝ ΤΣΙΓΑΡΟ ΝΑ ΚΑΩ...
- Δημητρης - Δραμα
Δεν θα αναφερθώ καθόλου στις απίστευτες δυνατότητες του Σόλωνα, εξάλλου όσοι έχουν αυτιά καταλαβαίνουν...
Επειδή τυχαίνει και εγώ να τον γνωρίζω προσωπικά, ειλικρινά θα ήθελα διευκρίνηση από τη rineli για το τι ακριβώς εννοεί...
Με δεδομένο ότι είναι unfair να σκιάζουμε τους χαρακτήρες των ανθρώπων που δεν είναι παρόντες για να "απαντήσουν", θέλω να φωνάξω πως από τη μέχρι στιγμής εντύπωση που έχω νιώθω πολύ τυχερός και περήφανος που έχω κάνει παρέα με το Σόλωνα...
Re: Σολων Λεκκας
Μα κυρία μου, προφανως δεν μιλαμε για την προσωπικη σας ιστορία (αλήθεια, νομίζω οτι διακρίνω μια μικρη μελαγχολια στο "πια")rineli έγραψε:ο συγεκριμενος κυριος σολων δεν με συγκινει πια διοτι τον ξερω και προσωπικα
με τον κ. Σόλωνα αλλα για το άν ο χριστιανός τραγουδαει καλα ή οχι.
Νομιζω σε τετοιες καταστασεις θα πρεπει να επεμβαινουν διαχειριστες
και admins !