Ψάχνω τρεις ηχογραφήσεις

Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
mpletsas
More than 150 posts user.

Ψάχνω τρεις ηχογραφήσεις

#1 Δημοσίευση από mpletsas »

Ψάχνω για τρία τραγούδια γνωστά που υπάρχουν στην λίστα διαφορετικές ηχογραφήσεις αυτών (που ξέρω ότι υπάρχουν αλλά δεν τις έχω ακούσει).

Το πρώτο είναι του Παπάζογλου, το «Σαν εγύριζα απ'την Πύλο» που το έχουμε με Στράτο αλλά θα ήθελα να το βρούμε και με Στελλάκη.

Τα άλλα δύο είναι του Μητσάκη: «Φτωχό κομπολογάκι μου» και «Όταν καπνίζει ο λουλάς». Αυτά είχα διαβάσει κάπου (δεν θυμάμαι σε ποιά σελίδα) πως όταν τα πρωτοκυκλοφορήσανε, βγάλανε το καθένα σε τρεις διαφορετικές ηχογραφήσεις, με διαφορετικούς τραγουδιστές! (Για όλα τα γούστα...)

Το «κομπολογάκι» το έχουμε στη σελίδα με Μητσάκη/Μανησαλή και με Στράτο/Καπλάνη. Μας λείπει με Γεωργακοπούλου/Χιώτη.

Τον «λουλά» τον έχουμε με Μητσάκη/Μανησαλή και με Γεωργακοπούλου/Χιώτη και μας λείπει με Στράτο Παγιουμτζή και Κερομύτη.

Ευχαριστώ προκαταβολικά τα παιδιά που θα ψάξουνε να τα βρούνε.

mpletsas

#2 Δημοσίευση από mpletsas »

Τα δύο τραγούδια του Μητσάκη που είχα ζητήσει έχουν φυσικά ανέβει εδώ και καιρό - ευχαριστώ. Για την «Πύλο» τελικά δεν μπόρεσα να βρω πού το είχα δει γραμμένο ότι το είχε πει και ο Στελλάκης οπότε ίσως εκ παραδρομής να μου είχε σχηματισθεί αυτή η εντύπωση, Δεν είμαι και σίγουρος.

ΘΑΝΑΣΗΣ

#3 Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ »

mpletsas έγραψε:Τα δύο τραγούδια του Μητσάκη που είχα ζητήσει έχουν φυσικά ανέβει εδώ και καιρό - ευχαριστώ. Για την «Πύλο» τελικά δεν μπόρεσα να βρω πού το είχα δει γραμμένο ότι το είχε πει και ο Στελλάκης οπότε ίσως εκ παραδρομής να μου είχε σχηματισθεί αυτή η εντύπωση, Δεν είμαι και σίγουρος.
ΥΠΑΡΧΕΙ ! ΣΕ LP ΤΟΥ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ .ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ;

mpletsas

#4 Δημοσίευση από mpletsas »

Το ρωτάς; Όποτε μπορέσεις ανέβασέ το, έχω πολλή περιέργεια να το ακούσω. Ευχαριστώ!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Αναζήτηση τραγουδιού”