για ανεβασμα κομματιών
για ανεβασμα κομματιών
Το ερώτημά μου είναι: αν και εφόσον το κομμάτι ανέβει σωστά και μει στη λίστα διαλογής, τι μήνυμα βγαίνει: αυτό με το "debuging" ή κάποιο άλλο;
Το ένα που μου βγάζει "δεν καταχωρείτε σωστά τα στοιχεία" είναι τα εξής δυο:
Η αγάπη μου δε σβήνει + με κυνηγούν τα αδέρφια σου
με Χιώτη και Λίντα - και με τον Ηλιόπουλο αφού πρόκειται για απόσπασμα από ελληνική ταινία.
Όμως ίσως δεν έχει και πολύ νόημα το ανέβασμα αφού τα κομμάτια βρίσκονται έτσι κι αλλιώς εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=CCRYUJPiMyM
Απλώς είπα να το ανέβαζα ως ηχητικό "ντοκουμέντο", ως τέτοιο μετράει.
Το άλλο είναι μια εκδοχή (μοναδική) του γνωστού παραδοσιακού "οι κλέφτες οι παλιοί", που υπάρχει σε διάφορες παραλλαγές μια από τις οποίες είναι αυτή που ανέβασα και μου έβγαλε το "κινέζικο" μήνυμα για debuging κλπ. Αγνοώ όμως τους ερμηνευτές και τη χρονολογία της συγκεκριμένης παραλλαγής. Αυτά.
Μήπως το μήνυμα που σου έβγαλε ήταν «on file selected for upload»;
Όλα αυτά τα «ακαταλαβίστικα», βοηθάνε πολύ τον προγραμματιστή (που τα έβαλε εκεί) να βρει τί πήγε στραβά. Γι'αυτό, προσπαθήστε να το μεταφέρετε ακριβώς (πχ με κόπυ-πεηστ).
Εν προκειμένω πάντως, είναι ευκολότερο στείλεις τα αρχεία στο μέηλ της σελίδας και θα βρούμε τρόπο να το ανεβάσουμε (και να διορθώσουμε ό,τι δεν δουλεύει σωστά).
<<MHNYMATA
Δεν έχετε εισάγει σωστά τα στοιχεία του τραγουδιού. Δοκιμάστε ξανά.>>
Στο άλλο:
<<MHNYMATA
debug statement 1
Here is some more debugging info:
Array ( [requireduserfile] => Array ( [name] => Οι κλέφτες μπαμπερίζονται.mp3 [type] => application/force-download [tmp_name] => /tmp/phpdx2qaz [error] => 0 [size] => 3244531 ) )
---
/tmp/phpdx2qaz---
3244531/tmp/phpdx2qaz------3244531
debug statement 2
Οι κλέφτες μπαμπερίζονται.mp3
application/force-downloadFile is not an audio file>>
Για το πρώτο: Ξέχασες να γράψεις τον τίτλο του τραγουδιού, όπως φαίνεται.
Για το δεύτερο: Για κάποιο λόγο το σύστημα νομίζει ότι δεν είναι μπ3, γι'αυτό δεν το δέχεται. Στείλτο όμως στο μέηλ της σελίδας (rebetoselida παπάκι gmail.com) και θα βρούμε τρόπο να το ανεβάσουμε.