ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ
- BLEKOS
- More than 150 posts user.
- Επικοινωνία:
ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ
ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ CD ΠΟΥ "ΤΑ ΕΣΠΑΓΕ" ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΧΑΣΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΩ;
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ...
- Pikinos
- Επικοινωνία:
ΥΓ Τί κόλλημα έχεις φάει πια ρε Μπλέκο με τα κεφαλαία; Και να χάλασε το Caps Lock, ένα απλό πληκτρολόγιο δεν κοστίζει πάνω από 10€! Τσίπη!
- pelagia
BLEKOS έγραψε:κατ'αρχην να σαι καλα και ευχαριστω για τη βοηθεια...ευχομαι να βρεθουν κομματια.
κατα δευτερον.. ρε κακοπροαιρετε ανθρωπεδεν τιθεται θεμα χρηματων γιατι δεν εχω δικο μου υπολογιστη
....αμεσως στα φραγκα το ζητημα....εγραφα βιαστικα
![]()
...ειμαι ΦΩΝΑΚΛΑς ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!!
μη μασας εισαι αρχοντας!!!!!!!!!!! και ο πικ ενας δολιος κακοδικης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και για να μην του κανουμε τα νευρα κροσια, ακομη και το ονομα του με μικρα!!!!
ας γέρναγες με το κορμί κιμπάρικα κι ωραία
δεν το αντέχω να γερνώ και να πεθαίνεις νέα
- BLEKOS
- Επικοινωνία:

πελαγια τι να κανουμε? αν δεν μπορει να τα διαβασει με μεγαλα θα τα γραφω με μικρα....δε χαλω χατηρια...ΑΛΛΑ.....το ονομα του με μικροτερα

οσον αφορα τα ικαριωτικα, δε γνωριζω για παλιοτερες ηχογραφησεις...εδω δυσκολευομαι να βρω τις καινουριες. αν οντως υπαρχουν παλιες ηχογραφησεις θα ειναι πολυ καλες. επικοινωνησα με τον damalailama και περιμενω απαντηση.
περι των ρεμπετικων κομματιων μου τωρα.....εργαζομαστε με μια φιλη πανω στα artwork εξωφυλλα κλπ....ψαχνω να βρω σκιτσα που θυμιζουν κατι μεταξυ ξυλογραφιας και γκραβουρας.....να φτιαχτει κατι αναλογο σχετικο με τους τιτλους των κομματιων. Τελος παντων το προβλημα δεν ειναι αυτο. τοσο καιρο ημουν στην κρητη με την κοπελια μου και ηχογραφουσαμε εκει αλλα λογω βλαβων και καλοκαιρινου κλιματος το αμελησα λιγο, σε καποια κομματια τραγουδαει εκεινη, εγω τωρα ειμαι κερκυρα.....πακετο!!!
να ανεβασω μισοτελειωμενα κομματια δεν ψηνομαι ιδιαιτερα(οχι πως τα ετοιμα ειναι τελεια, μα ειναι οπως τα θελω). λες να μην θελω να τα μοιραστω?.....απλοχερα μα θελω να το τελειωσω...τι κι αν παρει καποιο καιρο παραπανω? το θεμα για εμενα ειναι να βγει οπως το θελω

- pelagia
................... και εβγηκαν τα μαχαιρια.................. και πιαστηκανε στα χερια.............
................... κι ολα γιναν μουλωχτα.................... και με γραμματα μικρα................
ας γέρναγες με το κορμί κιμπάρικα κι ωραία
δεν το αντέχω να γερνώ και να πεθαίνεις νέα