Ακης Πανου - Θεε μου ΜεγαλοΔυναμε

"Κονσούλτο"
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#22 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Δεν ήξερα πως υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται τακτικά με αυτό. Απλά είδα το σχόλιο, είδα πως ήταν ήδη γραμμένο από χτες και λέω, πως "πέρασε" αυτό; Στην αρχή νόμιζα πως το έγραψε ο ntouzenis και λέω, δεν είναι δυνατόν μετά από τόση συζήτηση επ' αυτού, να γράψει κάτι τέτοιο! Έτσι μου έκοψε να κοιτάξω το ιστορικό.
Να σου πω και την αλήθεια σκέφτηκα να το σβήσω εγώ, αλλά μου φάνηκε κάπως άχαρο από μεριάς μου. Άλλωστε για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω παρατηρήσει πολλές φορές αυτό το φαινόμενο, γι' αυτό και το θεώρησα "καλοκαιρινό".
Γενικά πάντως καλό είναι, αν και έχει ειπωθεί επανηλειμένα, να μην γράφουν οι φίλοι προσωπικές τους εκτιμήσεις στα σχόλια, αλλά γεγονότα, για τα οποία να υπάρχει και συγκεκριμμένη πηγή.

Άβαταρ μέλους
ntouzenis

#23 Δημοσίευση από ntouzenis »

Δεν πηρα χαμπαρι τιποτα !!
Και περι ιστορικου ας με ενημερωσει καποιος με π.μ. παρακαλω !!

Ηθελα να γραψω καποια σχολια αλλα τελικα το ανεβασα σκετο ... Οι τραγουδιστες μου ειναι αγνωστοι ! Και το κουφο, δε θυμαμαι ποιος μου εστειλε το αρχειο αυτο (εχει κι αλλα με τον Ιορδανη απο την ιδια συναυλια) (ισως ο Θοδωρης απο Αγγλια ...)

Οσοι πλαθουν ιστοριες με το τραγουδι αυτο φαινεται οτι το εχουν αναγκη τελικα ... οπως και αυτοι που τις δεχονται αβασανιστα !! Ουτως ή αλλως η ζωη καποιων ρεμπετηδων θα μπορουσε να θυμιζει μυθιστορημα, ας μην πλαθουμε ομως δικες μας ανυπαρκτες ιστοριες ...

Λογω του οτι το τραγουδι ειναι πολυσυζητημενο και γεματο "θρυλους", σιγα σιγα ας μαζεψουμε οτι στοιχεια υπαρχουν, να ξεμπερδευουμε επιτελους ...
Εχω κι αλλες εκτελεσεις οπως αυτη με "Χειμερινους" και την αλλη που ειναι ζειμπεκικο με τον Παππο, που ξερω πως την εχει και ο Μακης ... οποτε αν ειναι να ανεβει ας ανεβει και αυτη ...
Περιπτωση να ειναι του Ακη Πανου δινω 1 στις χιλιες ...

Σχολια αρκετα εγραψα σημερα σε ενα ομορφο οριενταλ που αναμενω να ανεβει ...

navougodonosor

Θεε Μου Μεγαλοδυναμε

#24 Δημοσίευση από navougodonosor »

Ηταν ενας παρουσιαστης (ονομα δεν συγκρατω) που ειχε μια εκπομπη που εβγαινε συγχρονως και στο καναλι του 902. Καλεσμενη ηταν μια κομπανια που επαιξε το κομματι και το ηχογραφησα επειδη ακριβως ειπε ο παρουσιαστης για Ακη Πανου. Τελειως ευκαιριακα. Οι φιλοι μου εδω γυρω στη Μαγνησια ειναι σιγουροι. Ισως λανθασμενα, (οπως και σε τοσα αλλα στοιχεια γυρω απο το λαικο) Ο φιλος του φιλου... σιγουρα δεν αποτελει ντοκουμεντο, και αν υπαρχει κατι χειροπιαστο ας το παραθεσει καποιος.

Άβαταρ μέλους
ntouzenis

Re: Θεε Μου Μεγαλοδυναμε

#25 Δημοσίευση από ntouzenis »

navougodonosor έγραψε:......... Τελειως ευκαιριακα. Οι φιλοι μου εδω γυρω στη Μαγνησια ειναι σιγουροι. Ισως λανθασμενα, (οπως και σε τοσα αλλα στοιχεια γυρω απο το λαικο) Ο φιλος του φιλου... σιγουρα δεν αποτελει ντοκουμεντο ....
Ναβ/σωρ, τωρα σε βρισκω σωστο !
Φημες και ιστοριες ...

ΟΚ με το ιστορικο !!
Το βρηκα κατα λαθος ...

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
Επικοινωνία:

#26 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Φίλε navougodonosor, υποψιάζομαι πως μιλάς για τον Πάρη Μήτσου. Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου στείλεις το τραγούδι από την ηχογράφηση της εκπομπής; Θα σου ήμουν υπόχρεος! Το mail μου (αν και φαίνεται και κάτω) είναι: sotirisart@yahoo.gr

Γιώργο, μιας και έκανες το καλό με την άλλη ηχογράφηση, δεν κάνεις κάτι και με αυτή του Πάππου, που εγώ τουλάχιστον δεν την έχω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Άβαταρ μέλους
ntouzenis

#27 Δημοσίευση από ntouzenis »

Στελνω Σωτηρη,
στειλε κι εσυ τιποτα απο δω,
καμμια μποτιλια κρασι, κανα παστουρμα, τιποτα αλλο μπιχλιμπιδι ...

Άβαταρ μέλους
Σωτήρης
Επικοινωνία:

#28 Δημοσίευση από Σωτήρης »

Γιώργο, ευχαριστώ! Κάτι πρέπει να σου 'ρθε!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”