ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ ΣΕ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
ntouzenis
More than 150 posts user.

#29 Δημοσίευση από ntouzenis »

Αγαπητε Γεωργιε συναδελφε κιθαριστα, ειδα το πονημα του Νικου και συμφωνω με τις καταγραφες των ρυθμων πανω στον ευρωπαικο μουσικο τροπο !! Ο Τριηρης συμφωνει με τον Ευκαιρο και εγω τονισα οτι στο σηλαμπς επικρατει αυτη η αποψη οσον αφορα την ονομασια του Απταλικου. Τοτε δεν ειχα χρονο να φερω αντιρηση στο θεμα αυτο. Απο τις εως τωρα γνωσεις μου ειπα οτι ειχα να πω για να συνεισφερω στην αληθεια ...
Ολοι αυτοι οι γνωστες παλαιοι, οπως Σιμων Καρρας, Βασιλης Νονης, Δομνα Σαμιου και δεν ξερω και γω ποιοι αλλοι μην πω και τη Δωρα Στρατου πχ ... ας μας διαφωτισει καποιος αν εχουν (ειχαν) την αποψη αυτη την αλλη. Ζειμπεκικα ειναι ολα και τα καμηλιερικα και τα παλια και τα νεοτερα και τα απταλικα και τα "κανονικα". Απλα ψαχνουμε να βρουμε την αληθεια, προσωπικα νομιζω το κανω κοσμια και ομορφα ... δεν προκειται να σταυρωθει κανεις ... ετσι κι αλλιως εχουμε και μεγαλυτερους νταλγκαδες σ'αυτη τη ζωη !!

Οι διαχειριστες μπορουν να μεταφερουν τα σχετικα ποστ σε αλλο τοπικ ...

Άβαταρ μέλους
Νικόλας

#30 Δημοσίευση από Νικόλας »

Η Μάρθα Είναι Νο1
Ό,τι Και Να Πει.......
Δεν Πα Να Μας Χτυπάν Με Όλμους Και Κανόνια...

Άβαταρ μέλους
voulou
Συντονιστής

#31 Δημοσίευση από voulou »

εμένα η Φριτζήλα δεν μου αρέσει στο "Ούζο χασίς"....
δεν μου αρέσει η ερμηνεία της, δεν έχει αρκετό σκέρτσο, τραγουδάει λίγο σαν να έχει μπροστά της μετρονόμο, τονίζει όλες τις συλλαβές το ίδιο, εγώ θα ήθελα η φωνή να "κουνάει" και λίγο...
βεβαίως αυτό είναι υποκειμενικό...

Άβαταρ μέλους
Νικόλας

#32 Δημοσίευση από Νικόλας »

Μετρονομο Είχε Μπροστά Της....
Με Τον !@#$% Δεν Ήταν ?
Αν την Ακούσεις Χωρίς Την παρουσία Του !@#$% θα Αλλάξεις Γνώμη,
Νομίζω
Δεν Πα Να Μας Χτυπάν Με Όλμους Και Κανόνια...

Άβαταρ μέλους
Dreamlander

#33 Δημοσίευση από Dreamlander »

Μην λέτε ονόματα :Ρ
Για να γνωρίσεις κάπως καλύτερα μια γυναίκα δυστυχώς θα πρέπει πρώτα να την αγαπήσεις.

Άβαταρ μέλους
Pikinos
Επικοινωνία:

#34 Δημοσίευση από Pikinos »

Ο χαρακτηρισμός "απίστευτη" παραείναι τραβηγμένος. Τείνω να συμφωνήσω με τον voulou...μπορεί να τραγουδάει σωστά, αλλά σαν κουρδισμένη, πάνω σ' ένα στημένο πάλκο...γενικότερα δε μου προξενεί καμμία συγκίνηση. Δεν την έχω ακούσει βέβαια και σε άλλα κομμάτια...

Εξαίρετος ο χορευτής, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να το αποδώσει καλύτερα.

Έπειτα, θέλει πράγματι χορευτικές γνώσεις για να χορέψεις τραγούδι σαν το "Ούζο, μορφίνη και χασίς", που ξεφεύγει κατά πολύ από τα συνηθισμένα.
Von allem Geschriebenen liebe ich nur das, was einer mit seinem Blute schreibt. Schreibe mit Blut: und du wirst erfahren, dass Blut Geist ist.

Κακός_Λύκος

#35 Δημοσίευση από Κακός_Λύκος »

Η Μάρθα είναι μια υπέροχη ερμηνευτρια.
Είναι λογικό όμως όταν είσαι με τον Νταλάρα στο Ηρώδειο να καταπιείς μετρονόμους,κουρδιστήρια και στημένες καταστάσεις.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”