Παπαχαραλαμπακοπουλο- χατζηκωνσταντινογιαννόπουλος
Παπαχαραλαμπακοπουλοχατζηκωνσταντινογιαννόπουλος
Όπως καταλάβατε, πρόκειται για ένα ακόμη από την ατελείωτη σειρά πολύ ενδιαφερόντων ποστ της περιόδου Άνοιξη - Καλοκαίρι 2008 μ.Χ.
Η συμμετοχή σας θα σας τιμήσει!
Ξεχάσαμε να πούμε όμως ότι ο manosg είναι εκτός συναγωνισμού. Ξέρουμε όλοι ότι είναι ο καλύτερος και με διαφ(θ)ορά, γι' αυτό και θα παρακαλέσω πολύ να αποφύγουμε να τον ψηφίσουμε.
Τις ψήφους μου τις δίνω στα μέλη με nickname:
-μπακαλιάρος
-Xaotiki_Diastasi
και
-alogomygas
(Μέχρι στιγμής αυτά μου έκαναν εντύπωση και επιφυλάσσομαι για το μέλλον!)
Μετά τιμής, Χασκίλ Στέλλα8)
- Pikinos
- More than 150 posts user.
- Επικοινωνία:
Για τη θέση Β' θα πρότεινα τον RED ALERT.
Σιχαμερότατο αλλά και ταυτόχρονα συμπαθέστατο βρίσκω τον alogomyga, ο οποίος και επάξια αξίζει την Γ' θέση!
Τέλος για την τιμή των όπλων, μιας και έπεσε ηρωικά μαχόμενος στο βωμό της ελευθερίας της έκφρασης σε όλες τις δυνατές της εκφάνσεις, ο χρήστης skatamerigani, ο οποίος και αξίζει έπαινο!
Το πρόσωπο αυτό, χάραξε νέους ορίζοντες για το εν γένει εγώ, προσδίδοντας -ασύλληπτες εώς σήμερα- ερμηνείες της έννοιας αυτοεκτίμηση (αν και δυστυχώς η υστεροφημία, αυτός ο ήλιος των νεκρών, έφτασε πολύ αργά...).
(for the record: ο γραφικός προαναφερθείσας κυνηγήθηκε λυσσαλέα από τον χρήστη ΘΑΝΑΣΗ, μέχρι που τελικά διεγράφει υπό την συνοδεία πολεμικών ιαχών, κυμβάλων και σμυρνέικου αμανέ...)
ΥΓ Φίλτατε voulou, θα ήθελα να ζητήσω μια διευκρίνηση: το "εισητήριο" που αναφέρεις στην αρχική δημοσίευση, ποιόν ακριβώς προορισμό έχει;
- ΙΑΣΩΝΑΣ
- More than 100 posts user
- Επικοινωνία:
Αυτα ειναι nick oxι Ιασωνας-Ιαπωνας
http://www.youtube.com/user/bikos68