Τραγουδάρες εν πολλοίς άγνωστες
- kyriaki35
- More than 50 posts user
Ελα κάνε μου παρέα (Περιστέρης)
Ο Εφιάλτης (Σμυρναίος)
Το κόκκινο Μαντήλι (Τσιτσάνης)
Με το Γλυκοχάραμα μου έκανε κανταδα ο αντρας μου πριν 8 χρόνια και μια πολυκατοικια είχε βγεί στα μπαλκόνια 4:30 τα χαραματα να ακουσει ορχήστρα 6 ατόμων!!!
Τα παραπάνω πάντως εμεις τα λέμε στο μαγαζί που παιζουμε. Λίγο "φροντιστήριο" στο κόσμο δεν βλάπτει.!!!
ησυχοι πια οι γειτονοι
γυρισανε στο σπιτι τους
κι αφησανε στο χιονι
της γειτονιας το φροκαλο
το Τζακ Ο Χαρα κοκαλο!
- Mavrobasilis
Εγω θα αναφερω τα εξης κομματια:
Εννοια σου, εννοια σου
Αποψε αναστεναξα
Παλιο μερακι
Ο Τζουανακος μου αρεσει περιτου και θαρρω δεν ετυχε της αναγνωρισης που του αξιζε. Επισης αγαπω πολυ τα πρωτα κομμαθια του Χιωτη- ειναι αδικο να προβαλεται μονο η μεταγενεστερη πλευρα της συνθετικης του ικανοτητας (και μεγαλειου αν μιλουμε για τα πρωτα!).
Αν ομως πρεπει να ξεδιαλεξω ενα και μοναδικο κομματι, θα ειναι του Τσιτσανη το "μαζι μου δεν ταιριαζεις".
- vacondios
- More than 150 posts user.
Ο Στράτος έχει γράψει αρκετά και συματικά τραγούδια όπως αυτό, το¨"Καλλιθιώτισσα Τσακίστρα" (και όχι Καλυβιώτισσα όπως γράφουν) "Η ρουλέττα" και άλλα που ερμήνεψε ο ίδιος. Δεν έχω δεί τραγούδι στο οποίο φέρεται ως συνθέτης ο Στελλάκης. Όσο για το Μοσχονά δεν ξέρω εάν το "Πριν το χάραμα μονάχος" είναι δικό του, πιστεύω ότι είναι του Παπαϊωάνου.Εύκαιρος έγραψε:
Δεν τον έχω υπ' όψην μου τον Στράτο σαν συνθέτη......τί να σου πω.... μπορεί να έχεις δίκαιο.
Γενικά όποτε βλέπω να αναφέρονται σαν συνθέτες οι Στράτος, Στελλάκης, Μοσχονάς κλπ έχω αμφιβολίες....
Εγώ πάλι έχω μεγάλες αμφιβολίες όταν βλέπω να αναφέρονται σαν συνθέτες οι Μίνως Μάτσας και Σπύρος Περιστέρης
- kyriaki35
- More than 50 posts user

διηφορούμενη απάντηση PLANTMAN !!! se piano οπως λέμε σε καταλαβαίνω?
ή se piano οπως λέμε σε πιάνο?
...πάντως αν είχαμε και ένα πιανο στο μαγαζί θα παίζαμε παπαδες!!!

ησυχοι πια οι γειτονοι
γυρισανε στο σπιτι τους
κι αφησανε στο χιονι
της γειτονιας το φροκαλο
το Τζακ Ο Χαρα κοκαλο!
- bill1961
- συντονιστής<br>(03/2008 ως τώρα)
Μαρινάκης : Περιπλανώμενος
Καλδάρα - Παγιουμτζή: Πολλά ν'ακούς λίγα να λες
Το πρώτο (Καρδιά παραπoνιάρα) όχι τόσο γιατί είναι άγνωστο αλλά γιατί είναι Η ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ.