Αααααααχ!

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Κλειδωμένο
Μήνυμα
Συγγραφέας
Άβαταρ μέλους
MKALIKAN

#50 Δημοσίευση από MKALIKAN »

Αγαπητε οπως ανεφερα και στο post μου , δεν εχω σκοπο να το "παιξω" εξυπνος.
Θα μου επιτρεψεις ομως να εχω διαφορετικη αποψη απο εσενα σε αυτο το σημειο.
Και εξηγουμαι..
Οπως σωστα λες ειναι πολυ πιθανο να εχουν τα τραγουδια ακαταλαβιστικα ονοματα στο filename πραγμα που θα προκαλεσει προβληματα στην αναγνωριση τους.Ομως σιγουρα θα υπαρχει ενας Χριστινανος απο εδω μεσα ο οποιος θα εχει τα τραγουδια και θα εχει μπει στον κοπο να κανει την σχετικη καταγραφη τους με το σωστο ονομα , τα tags κλπ. Ε λοιπον αυτουνου την βαση θα χρειαστει να παρουμε και να την ανεβασουμε στο site. Μετα με ενα οποιοδηποτε file catalogue προγραμμα θα μπορει ο καθενας να εχει την βαση στο PC του και να την επεξεργαζεται , εμπλουτιζει κλπ. κατα το δοκουν. Για τα νεα τραγουδια μπορουμε να απαιτησουμε να πληρουν καποιες συνθηκες ως προς την ονοματολια, τα tags κλπ ετσι ωστε να μην υπαρχει προβλημα.
Το μονο προβλημα εχει να κανει με τα σχολια που περιεχει η βαση για καθε επι μερους τραγουδι και τα οποια δεν θα ειναι ευκολο να μπορει να τα βλεπει , αν και γι'αυτο υπαρχει λυση με καποιες παραχωρησεις και καλη διαθεση.
Οπως ξαναειπα ισως δεν ειναι η βελτιση λυση , αλλα επιμενω οτι ειναι μια καλη λυση , ευκολη , δωρεαν και χωρις "κινδυνους". Στην τελικη ας το δουμε και σαν μια εναλλακτικη ή/και προσωρινη λυση μεχρι να βρεθουνε τα μηχανηματα που λες (αν και θα μου επιτρεψεις να αμφιβαλλω για το εαν θα γινει ποτε αυτο κυριως λογω της ελλειψης χρονου για την ενασχοληση με ενα τετοιο εγχειρημα .Εσυ αλλωστε το εχεις αντιμετωπισει ηδη αυτο το προβλημα και γνωριζεις τους σχετικους περιορισμους.)

Και κατι τελευταιο , χωρις παρεξηγηση , θεωρω τον εαυτο μου ειδικο εξ'επαγγελματος με την συγκεκριμενη τεχνολογια και για αυτο το λογο κατανοω τις δυσκολιες που εχετε αντιμετωπισει και τον κοπο που εχετε καταβαλλει προκειμενου να πετυχετε το σημερινο αποτελεσμα. Γι'αυτο και θεωρω οτι δυσκολα θα μπορεσει καποιος να συνεχισει αυτουσιο το ολο εγχειρημα.

Τελος παντων προτασεις κανουμε εδω περα , ορμομενοι απο την αγαπη μας για το συγκεκριμενο ειδος τραγουδιου και τιποτε αλλο. Μακαρι να βρεθει η καλυτερη και η πιο εφικτη λυση.

Φιλικα ,

Μανωλης/.

Άβαταρ μέλους
Κώστας Ε.

#51 Δημοσίευση από Κώστας Ε. »

Αν μαζευτούμε σε ένα hub στο DC++?

Άβαταρ μέλους
lefkoftero
Επικοινωνία:

#52 Δημοσίευση από lefkoftero »

Κρατηθείτε ωρέ κλεφτόπουλα,

να παραμείνει το σάιτ να μπορούμε να μιλάμε και να σας βρίσκουμε όταν ερχόμαστε στην Ελλάδα εμείς οι ξενητεμένοι και για τα τραγούδια ας μην γινόμαστε άπληστοι, οι περισσότεροι από μας έχουμε κατεβάσει παπάδες μέχρι τώρα.
Να είναι καλά τα παιδιά που ξενύχτισαν τόσα χρόνια και μας έφεραν όλους πιό κοντά, αυτό είναι το σημαντικότερο κατά την ταπεινή μου γνώμη, και όποιος χρειάζεται κάποια συγκεκριμμένα κομμάτια, ας απευθύνεται στα υόλοιπα μέλη και δεν θα του χαλάσουν το χατήρι.
Ενα έχω να πώ σε όλους μας και δώστε βάση :

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ, Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ

Πολλά ευχαριστώ στον Μάκη, τον Μπλέτσα, και όλους τους υπεύθυνους που κατάφεραν να φτιάξουν το χωνί απ' όπου χωρέσαμε όλοι στη μπουκάλα.

Μετά τιμής από τη μακρυνή Βραζιλία
Νικόλας
...αγάπησα και νόμιζα
πώς θά΄βρω τη χαρά μου...

Άβαταρ μέλους
Marios 2nd
More than 50 posts user

#53 Δημοσίευση από Marios 2nd »

Geia sou Nikola.........!

mpletsas
More than 150 posts user.

#54 Δημοσίευση από mpletsas »

Παιδιά νομίζω ότι πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτή η κουβέντα γιατί συντηρεί ένα κλίμα «συντέλειας κόσμου» και στο τέλος θα επισκιάσει τις υπόλοιπες λειτουργίες της σελίδας. Πχ όσες μέρες παίζει αυτό το τόπικ, δεν έχει γραφτεί σχεδόν τίποτα άλλο στο φόρουμ.

Αυτό.

Άβαταρ μέλους
lefkoftero
Επικοινωνία:

#55 Δημοσίευση από lefkoftero »

Εγώ λέω να συνεχιστεί με περισυλλογή, αφήστε τον Μπλέτσα να λέει, το θέμα είναι να συμφωνήσουμε για να μην υπάρξουν τσακωμοί εδώ μέσα.
Απλά ας γράψουμε και τίποτ' άλλο να μην διαμαρτύρεται.
Χαίρε ωρέ Μπλέτσα καπετάνιε!
...αγάπησα και νόμιζα
πώς θά΄βρω τη χαρά μου...

Άβαταρ μέλους
Dreamlander
More than 150 posts user.

#56 Δημοσίευση από Dreamlander »

Γεια και χαρά κι από μένα

Απώλεια;.. Ή μήπως όχι;
Είναι λογικό σε τέτοιες περιπτώσεις να δημιουργείται ένας ανάλογος πανικός και ο καθένας μας, μη θέλοντας να ενστερνιστεί τα νέα δεδομένα, λέει (θα χρησιμοποιήσω την λαϊκή ρήση χωρίς να έχω πρόθεση να υποβαθμίσω ούτε μία λέξη κάποιου προγράψαντα) άλλος το μακρύ του και άλλος το κοντό του.

Κατά την ταπεινή μου άποψη επειδή η σελίδα δεν κλείνει - παρά μόνο ένα κομμάτι της σταματάει να λειτουργεί λόγω κάποιων (και όχι ενός μόνο) συγκεκριμένων προβλημάτων - δεν χρειαζεται να συζητάμε με τόση απελπισία το θέμα. Δεν χάθηκε τίποτα και το εννοώ. Όπως δεν χάθηκε επίσης τίποτα όταν για συγκεκριμένους πάλι λόγους είχαν σταματήσει οι εγγραφές νέων μελών. Όπως όταν για συγκεκριμένους και τότε λόγους η σελίδα παρέμεινε ανενεργή για διάστημα κάποιων μηνών.

Η σελίδα, ας μην το ξεχνάμε αυτό κάθε φορά, μας έφερε πλησιέστερα τον έναν στον άλλον.
Ήταν (και παραμένει) η αφορμή να επικοινωνούμε μεταξύ μας με άξονα τη αγάπη μας για την λαϊκή μας μουσική.
Η διάδοση των τραγουδιών , με τον ένα ή τον άλλον (ή τον παρα-άλλον*) τρόπο δεν πρόκειται να σταματήσει. Αυτό το αποδεικνύει από μόνο του το λαϊκό μας τραγούδι. Όλοι οι δημιουργοί του είναι νεκροί. Οι περισσότεροι φορείς το έχουν ξεχάσει ή το αγνοούν και όμως αυτό παραμένει ζωντανό.

Θα αποτολμήσω επίσης να πω πως ο Μάκης, παρ' όλα τα μικροπαράπονα κάποιων που ίσως υπάρχουν (ένας μικροπαραπονιάρης υπήρξα κι εγώ στο παρελθόν) έχει επιτελέσει έργο. Έργο που ίσως ποτέ δεν θα μπορέσει να καταγραφεί και να αξιολογηθεί αντικειμενικά... Ας εκτιμηθεί υποκειμενικά τουλάχιστον.

Συνεχίζουμε να χαμογελάμε, συνεχίζουμε να "έχουμε" τα τραγούδια (είτε τα έχουμε στον σκληρό δίσκο μας, είτε όχι), συνεχίζουμε να ζούμε. Και όπως έχω ξαναπεί: "το ρεμπέτικο τραγούδι μπορεί από δημιουργικής πλευράς να έχει πεθάνει, οι ρεμπέτες ζουν και βασιλεύουν όμως"

Αν κούρασα κάποιους, τους κερνάω τσίπουρα στην επόμενη μάζωξη μπας και ρεφάρω ;)

Ηρακλής

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”