Αααααααχ!

Ανακοινώσεις και τυχόν προβλήματα στη ρεμπετοσελίδα (πχ προβληματικό τραγούδι - πρόβλημα σύνδεσης - λάθος στοιχεία σε τραγούδι κλπ).
Κλειδωμένο
Μήνυμα
Συγγραφέας
alogomygas
Επικοινωνία:

#29 Δημοσίευση από alogomygas »

Αυτο το σαιτ ειναι οτι καλυτερο εχω δει μεχρι στιγμης στο διαδικτυο. Πριν βρω αυτο το σαιτ, για να ακουσω και μονο τραγουδια που βρηκα εδω, ξενυχτουσα ακουγοντας διαφορους ραδιοφωνικους σταθμους με ρεμπετικα (χαθηκαν πλεον και αυτοι). Ποτε δεν πιστευα οτι θα ειχα αυτα τα τραγουδια στην κατοχη μου αυθεντικα και αυτουσια. Απο τη μερια μου δε μπορω να κανω κατι ουσιαστικο, ευχομαι μονο να δημιουργουνται ολο και περισσοτερα τετοια σαιτ γιατι απλα ομορφαινουν τη ζωη μας. Ευχαριστω ολους οσοι ασχολουνται με αυτο το σαιτ

Άβαταρ μέλους
ΣΩΤΕΡ
Επικοινωνία:

#30 Δημοσίευση από ΣΩΤΕΡ »

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΛΚ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ...
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ-ΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ?
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΣ ΚΛΕΙΔΩΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΘΕΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΡΧΕΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΚΤΛ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΥΛΙΚΟ ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΙΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΛΕΓΟΝΤΑΣ Τ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΡΙΜΑ :(

Νίκος Α. Πολίτης
More than 150 posts user.

#31 Δημοσίευση από Νίκος Α. Πολίτης »

Κεραμίδα! Σας καταλαβαίνω, όμως χίλιες φορές κρίμα...

Προσπάθησα να ανεβάσω το Αμάν Ντόκτορ σε μιά ωραία εκτέλεση a capella με τη μακαρίτισσα κυρία Ελπινίκη από την Ερυθραία, γιατί η εκτέλεση του Κατσαρού κατά τη γνώμη μου είναι πολύ προσωπική και δεν αποδίδει το ύφος του κομματιού όπως το τραγούδαγε ο κόσμος. Όμως είδα ότι η ηχογράφησή μου είναι σε wmf, όχι ΜΡ3. Επειδή είμαι άσχετος, πως μπορώ να το μετατρέψω ώστε να ανέβει;

Όσον αφορά το κυρίως θέμα, εγώ έχω κάποιο χρόνο και θα μπορούσα να βοηθήσω, στο μέτρο του δυνατού, υπό την καθοδήγηση βεβαίως κάποιων άλλων. Αν μπορώ να κάνω κάτι, περιμένω καθοδήγηση...

Όποιος θέλει το Αμάν Ντόκτορ, ας μου γράψει στο nikapol@otenet.gr
Νίκος Α. Πολίτης

Άβαταρ μέλους
vacondios
More than 150 posts user.

#32 Δημοσίευση από vacondios »

mpletsas έγραψε:
AGIS έγραψε:Ουσιαστικά, νομίζω, ότι η ερώτηση όλων των μελών του φόρουμ προς τον αντμιν συνοψίζεται στο κατά πόσο μπορούν τα ίδια αυτά μέλη να βοηθήσουν ώστε να συνεχιστεί η πρόσβαση στα τραγούδια που υπάρχουν ή συνεχίζουν να ανεβαίνουν.

Υπάρχει; μπορεί να βρεθεί μέσα από το ίδιο το φόρουμ ο τρόπος ώστε
να αναλάβουν τα μέλη του φόρουμ -και με ποιους τρόπους- την ευθύνη της φιλοξενίας και της παροχής ελεύθερης πρόσβασης στο συγκεκριμένο υλικό;

Μπορούμε να κάνουμε τίποτα ή να ... περιμένουμε τις εξελίξεις;
Μπορεί κάποιος από σας, με δική του πρωτοβουλία, να φτιάξει μια άλλη σελίδα και να γίνεται εκεί ανεβοκατέβασμα.
Η Ρεμπετοσελίδα ήταν είναι και θα παραμείνει μία. Δεύτερη ρεμπετοσελίδα θα αποτελούσε γελοιότητα. Η γνώμη μου είναι ότι λύση θα είναι να αναλάβει κάποιος άλλος τη διαχείρηση και το χειρισμό ενός άλλου ανεξάρτητου server που στο εξής (επειδή ο ΣΩΤΕΡ έχει δίκιο) μόνο θα κατεβάζει τα τραγούδια ο οποίος θα διατηρήσει το link μεσα στη ρεμπετοσελίδα.

Άβαταρ μέλους
Thassos

#33 Δημοσίευση από Thassos »

Τι ηταν αυτο παθαμε τι μαυρο ηταν χαμπερι :cry:

Άβαταρ μέλους
j1m
More than 50 posts user

#34 Δημοσίευση από j1m »

Δε νομίζω ότι χρειάζεται να δημιουργηθεί άλλη σελίδα.Απλά χρειάζεται να βρεθεί ένα δυνατό μηχάνημα-ένας server και μέλη που να γνωρίζουν τα σχετικά(εγώ από Η/Υ τα βασικά γνωρίζω δυστυχώς) και έτσι και τα τραγούδια θα κατεβαίνουν και καινούργια θα ανεβαίνουν και όλες οι λειτουργίες θα συνεχιστούν ως έχουν.

Άβαταρ μέλους
Tassos

#35 Δημοσίευση από Tassos »

Oh aman, osa t astra t ouranou aman! Ti mahairia ein auti... Makari na brethei lysi ki opou mporo tha simvalo ki ego. Maki kai Kosta nastai kala pou mas dosate auti ti dynatotita! Merci paidia!!!

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις - Προβλήματα - Διορθώσεις”