wiki και παρτιτούρες-ταμπλατούρες

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
issipap
More than 100 posts user

#36 Δημοσίευση από issipap »

???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος issipap την 04 Μαρ 2009 08:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

issipap
More than 100 posts user

#37 Δημοσίευση από issipap »

XXX
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος issipap την 04 Μαρ 2009 08:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
max
More than 150 posts user.
Επικοινωνία:

#38 Δημοσίευση από max »

Έχεις απάντηση στο μεηλ σου.

Εν τω μεταξύ βρήκα προγραμματάκι εδώ
που μετατρέπει από φορμάτ του Finale σε Lilypond που υποστηρίζουμε στο wiki.

Δεν ξέρω πόσο καλά το κάνει, αν θέλεις στείλε μου μερικές παρτιτούρες σε φορμάτ του Finale να δοκιμάσω, ώστε να τις βάλουμε στο wiki.

Άβαταρ μέλους
dimitrios

#39 Δημοσίευση από dimitrios »

Εαν καποιος εχει αποκτησει καπως την δυνατοτητα και την γνωση να χρησιμοποιει την εν λογω σημειολογια (sorry ,προσπαθησα...)και εχει ορεξη να περασει μεγαλο αριθμο απο ιδιαιτερα σπανιες παρτιτουρες ( αδεσποτα, τσαους, σκαρβελη, μπατη κλπ) εγω ευχαριστως να τις μοιραστω, με οποιον τροπο συννενοηθουμε (email σε σκαναρισμενο ή φωτοτυπιες ή οτι αλλο προταθει.)
SALVATORES DEI

Άβαταρ μέλους
jpez

#40 Δημοσίευση από jpez »

Εγω το κανω ευχαριστως, το θεμα ειναι να ειναι οι παρτιτουρες οσο το δυνατον σωστες και να μην ειναι ασχετες με της κανονικες μελωδιες οπως συμβαινει πολλες φορες. Αμα θελεις σκαναρε τα και στειλε τα στο

o_diagoras@yahoo.gr.

Οποιος αλλος μπορει να βοηθησει ας αφησει το email του.

Άβαταρ μέλους
dimitrios

#41 Δημοσίευση από dimitrios »

Θα σου στειλω καποια ενδεικτικα. Καποια ειναι κατα προσεγγιση το καλυτερο δυνατο, καποια ειναι επαγγελματικη δουλεια αρα μαλλον σωστα και καποια -ειδικα τα παλια εχουν ειδικο συστημα σημειολογιας λογω των μη συγκερασμενων νοτων (Γιοβαν τσαους κλπ)
Θα σου τα στειλω μαζι με το σημειολογικο υπομνημα. Δως μου μερικες μερες να φερω κανα scanner στο σπιτι απο το γραφειο και θα σου τα στειλω.
SALVATORES DEI

Άβαταρ μέλους
jpez

#42 Δημοσίευση από jpez »

Σωστος.. και να μην ειναι 100% τα βαζουμε στο wiki και τα διορθονουμε μετα ολοι μαζι..

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”