Εντυπώσεις από την καλοκαιρινή συνάντηση στην Κουρούτα

"Κονσούλτο"
Απάντηση
Μήνυμα
Συγγραφέας
NYC2006

#8 Δημοσίευση από NYC2006 »

Bravo paidia kai tou xronou pio polla atoma kai to idio atelioto kefi.
Egw pou den mporesa na paravrethw gia 2h sunexh xronia :( thelw na euxaristhsw tous filous pou me ta thlefwnimata tous kai ta MMS me eferan konta sas kai glentisa, estw ki apo makrua, kai egw mazi sas auto to ParaskevoSK.
Panta kefia, kales filies, kalh mousikh kai panw ap ola xares kai xamogela.

Filia se olous
Stavroula, NYC :D

faidra
More than 50 posts user

#9 Δημοσίευση από faidra »

Να συμπληρώσω το εξής: Φωτογραφικό υλικό έχει επίσης αρκετό ο Κωνσταντίνος καθώς και κάποιες βιντεοσκοπήσεις. Θα ενώσουμε λοιπόν όλοι
τις δυνάμεις μας και θα κρατήσουμε τις όμορφες στιγμές της Κουρούτας ζωντανές !!! :) :)
Λίγη υπομονή και θα ανέβουν κι άλλες φωτό.

Άβαταρ μέλους
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
More than 150 posts user.

#10 Δημοσίευση από ΑΓΓΕΛΙΚΗ »

Οι δυο βραδιές ήταν εξαιρετικές τόσο από πλευράς μουσικής όσο και από παρέας και κεφιού. Η περσινή λοιπόν ιδέα που ξεκίνησε στην Κουρούτα εξελίσσεται σε παράδοση! Ας είμαστε γεροί και του χρόνου να το ξανακάνουμε :)

Να κάνω ιδιαίτερη μνεία σε δύο άτομα που πιστεύω ότι η παρουσία τους ήταν καθοριστική σε αυτή τη συνάντηση:
Το Βασίλη (Μάρκο4) που ήταν πραγματικός οικοδεσπότης και έλυσε κάθε πρακτικό πρόβλημα που πήγε να παρουσιαστεί και τον ευχαριστούμε όλοι από βάθος καρδιάς και
Τον Άλκη Μαύρο που αν και 27 χρόνια στο πάλκο, ακούραστα έπαιξε και τραγούδησε με όλους εμάς τους ερασιτέχνες. Να 'ναι καλά! Προτείνω να γίνει κατ' έξαίρεση εγγραφή του στη σελίδα :)

Άντε, και του χρόνου (ή και νωρίτερα)!!!!

Άβαταρ μέλους
markos4
More than 50 posts user

Καλοκαιρινή συνάντηση

#11 Δημοσίευση από markos4 »

Τί να πώ!!!!!!!! Εμένα εκτός από τις τριήμερες πανέμορφες πενιές, μου μένουν βαθιά μέσα μου οι πολύ ζεστές σχέσεις, τα όμορφα συναισθήματα που με κάνατε να νοιώσω γιά όλους σας. Σας ευχαριστώ όλους για τα λόγια σας, αλλά θεωρώ ότι όλοι στη θέση μου το ίδιο θα έκαναν (ίσως και περισσότερα).
Το μόνο σίγουρο είναι ότι μου λείπετε όλοι, με λαχτάρα περιμένω την επόμενη συνάντηση.... Γειά χαρά σας αδέρφια και καλή ξαναντάμωση....

Άβαταρ μέλους
KONSTANTINOS
More than 50 posts user

#12 Δημοσίευση από KONSTANTINOS »

Και εγώ απο πλευράς μου θεωρώ οτι και φέτος αναδείχθηκε το μεράκι και η διάθεση για καλή παρέα. Εύγε στον οικοδεσπότη μας που φέτος ήταν αρτιμελής ( :D ) και ξεπέρασε τον εαυτό του έτσι ώστε όλοι να αισθανθούμε άνετα και ωραία. Επειδή λοιπόν κάθε τέτοια συνάντηση είναι ξεχωριστή, εύχομαι την συνέχισή της με μεγαλύτερο δυναμισμό. Να ‘σται καλά όλοι για τις ωραίες στιγμές που περάσαμε!!

Άβαταρ μέλους
Κρητικός

Εντυπώσεις από την καλοκαιρινή συνάντηση στην Κουρούτα

#13 Δημοσίευση από Κρητικός »

Θα συμφωνήσω και γω με τους προλαλήσαντες, δεν θα επαναλάβω τα όμορφα σχόλια σας για την συγκέντρωση, τους συμετέχοντες, αλλα και τον μοναδικό οικοδεσπότη. Απλά θέλω να σημειώσω ότι μέσα απο το κοινό μας ενδιαφέρον γι΄αυτό το ιερό μουσικό είδος αλλα και απο το βήμα που μας παραχώρησαν οι 2 διαχειρηστές αυτής της μουσικής γειτονειάς, προέκυψαν οι όμορφες συναντήσεις.Τέλος να παροτρύνω τον Θανάση για την πρόταση του, την καθιέρωση δηλαδή σε ετήσια βάση, αυτής της συνεύρεσης.Να δώσουμε ένα θεσμικό χαρακτήρα.
Αντε και του χρόνου καλήτερα!!!!!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κουβεντούλα”