Σε ξαναείδα πάλι

Από στίχοι
Αναθεώρηση ως προς 00:00, 1 Ιανουαρίου 1970 από τον fakk (συζήτηση) (Νέα σελίδα: Χθες το βράδυ στο Θησείο σε ξανάειδα πάλι κι ένιωσα να φεύγει ο νους μου μέσα απ’το κεφάλι, ένιωσ...)
(διαφορά) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Χθες το βράδυ στο Θησείο σε ξανάειδα πάλι κι ένιωσα να φεύγει ο νους μου μέσα απ’το κεφάλι, ένιωσα να φεύγει ο νους μου μέσα απ’το κεφάλι, χθες το βράδυ στο Θησείο σε ξανάειδα πάλι.

Μια λαχτάρα μου ‘ρθε πάλι, να σου ‘πω κυρά μου, πως δεν έσβησ’ η αγάπη, που ‘χα στην καρδιά μου, πως δεν έσβησ’ η αγάπη, που ‘χα στην καρδιά μου, μια λαχτάρα μου ‘ρθε πάλι, να σου ‘πω κυρά μου.

Μα σαν σκέφτηκα πως μου ‘χεις λιώσει τη ζωή μου, έφυγα να μη σε βλέπω, άπονη μικρή μου, έφυγα να μη σε βλέπω, άπονη μικρή μου, μα σαν σκέφτηκα πως μου ‘χεις λιώσει τη ζωή μου.