Μεθυσμένος θα 'ρθω απόψε

Από στίχοι
Αναθεώρηση ως προς 00:00, 1 Ιανουαρίου 1970 από τον fakk (συζήτηση) (Νέα σελίδα: Μεθυσμένος θα 'ρθω απόψε στο τσαντίρι σου και ζημιές πολλές θα κάνω για χατίρι σου, μεσ’ στο γυφ...)
(διαφορά) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Μεθυσμένος θα 'ρθω απόψε στο τσαντίρι σου και ζημιές πολλές θα κάνω για χατίρι σου, μεσ’ στο γυφτομαχαλά σου θα σου πάρω τα φιλιά σου, αχ, τσιγγάνα μου, μάτια πλάνα μου, θα γίνω και φονιάς κι ας κλάψ’ η μάνα μου.

Μάγια μου ‘κανες τσιγγάνα και τρελάθηκα, με τα μελαψά σου κάλλη ξελογιάστηκα, στο τσαντίρι σου θα ζήσω, σκλάβος σου θα καταντήσω, αχ, τσιγγάνα μου, μάτια πλάνα μου, θα γίνω και φονιάς κι ας κλάψ’ η μάνα μου.

Μεσ’ στο γυφτομαχαλά σου θα σου πάρω τα φιλιά σου, αχ, τσιγγάνα μου, μάτια πλάνα μου, θα γίνω και φονιάς κι ας κλάψ’ η μάνα μου.