Σε είχα για ζωνάρι μου

Από στίχοι
Αναθεώρηση ως προς 00:00, 1 Ιανουαρίου 1970 από τον fakk (συζήτηση) (Νέα σελίδα: Για του γλυκού νερού με πέρασες εσυ, εγω που σ’είχα για ζωνάρι μου στη μέση κι αν τα ξηγήθηκες αφ...)
(διαφορά) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Για του γλυκού νερού με πέρασες εσυ, εγω που σ’είχα για ζωνάρι μου στη μέση κι αν τα ξηγήθηκες αφού είμ’ήδη ταπί και μου το φόρεσες μπαμπέσικα το φέσι κι αν τα ξηγήθηκες αφού είμ’ήδη ταπί και μου το φόρεσες μπαμπέσικα το φέσι.

Και του πουλιού το γάλα σου ‘φερνα που λες, είσαι για μένα της ζωής πρωινή νότα, μ’αφού μου φέρθηκες σκληρά τώρα τι κλαις, βρε δεν ταιριάζουν, μάθε, τα δικά μας γνώτα, μ’αφού μου φέρθηκες σκληρά τώρα τι κλαις, βρε δεν ταιριάζουν, μάθε, τα δικά μας γνώτα.

Αλλού να πας, να βρεις τώρα φιγουρατζή κι άσε με μένα το φαρμάκι μου να πίνω, εγω δε θέλω την αγάπη νταβατζή και διαβατήριο για πάντοτε σου δίνω, εγω δε θέλω την αγάπη νταβατζή και διαβατήριο για πάντοτε σου δίνω.

Εγω δε θέλω την αγάπη νταβατζή και διαβατήριο για πάντοτε σου δίνω.