Για μια παλιά μου αγάπη: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από στίχοι
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
(Νέα σελίδα: Μεσ’ στις ταβέρνες ξενυχτώ μονάχος μου τα βράδια και μεσ’ στους δρόμους περπατώ και στα πυκνά σ...)
 
(Νέα σελίδα: Μεσ’ στις ταβέρνες ξενυχτώ μονάχος μου τα βράδια και μεσ’ στους δρόμους περπατώ και στα πυκνά σ...)
(Καμία διαφορά)

Αναθεώρηση της 00:00, 1 Ιανουαρίου 1970

Μεσ’ στις ταβέρνες ξενυχτώ μονάχος μου τα βράδια και μεσ’ στους δρόμους περπατώ και στα πυκνά σκοτάδια και μεσ’ στους δρόμους περπατώ και στα πυκνά σκοτάδια, μεσ’ στις ταβέρνες ξενυχτώ μονάχος μου τα βράδια.

Να πνίξω θέλω στο κρασί του πόνου το φαρμάκι, να πικροκλάψω σαν παιδί για μια παλιά μου αγάπη, να πικροκλάψω σαν παιδί για μια παλιά μου αγάπη, να πνίξω θέλω στο κρασί του πόνου το φαρμάκι.

Γι αυτήν μονάχα αρρώστησα, τα βράδια που γυρνούσα και την ζωή μου έχασα, γιατί την αγαπούσα και την ζωή μου έχασα, γιατί την αγαπούσα, γι αυτήν μονάχα αρρώστησα, τα βράδια που γυρνούσα.