Σ' όλα τα στέκια θα μπουκάρω: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από στίχοι
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
(Νέα σελίδα: Απόψε η καρδιά μου είναι πνιγμένη στα σεκλέτια, γι’αυτό στα πέριξ θέλω βόλτα να με πας, μεσ’στα ...)
 
(Νέα σελίδα: Απόψε η καρδιά μου είναι πνιγμένη στα σεκλέτια, γι’αυτό στα πέριξ θέλω βόλτα να με πας, μεσ’στα ...)
(Καμία διαφορά)

Αναθεώρηση της 00:00, 1 Ιανουαρίου 1970

Απόψε η καρδιά μου είναι πνιγμένη στα σεκλέτια, γι’αυτό στα πέριξ θέλω βόλτα να με πας, μεσ’στα κουτούκια τα γνωστά μας θα βρεθούμε κι απ’τα ντουμάνια της αγάπης να πνιγούμε, μεσ’στα κουτούκια τα γνωστά μας θα βρεθούμε κι απ’τα ντουμάνια της αγάπης να πνιγούμε.

Γιαλό, γιαλό με κούρσα σ’όλα τα στέκια θα μπουκάρω, να τη χορτάσω τη μποέμικη ζωή, φέρε μου, μάγκα, μπαγλαμάδες και μπουζούκια, για να ξεχάσω της ζωής μου τα χαστούκια, φέρε μου, μάγκα, μπαγλαμάδες και μπουζούκια, για να ξεχάσω της ζωής μου τα χαστούκια.

Απόψε θέλω, μάγκα, όλα τα γούστα να μου κάνεις και να προσέξεις το κορίτσι π’αγαπάς κι όλες τις τρέλες που γουστάρεις θα σου κάνω και στο μεθύσι της αγάπης ας πεθάνω κι όλες τις τρέλες που γουστάρεις θα σου κάνω και στο μεθύσι της αγάπης ας πεθάνω.