Μάνα μου εσύ τα φταις: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Από στίχοι
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
(Νέα σελίδα: Μάνα μου, μανούλα μου, με πονεί η καρδούλα μου και πως θα γιάνω, δέκα μέρες παντρεμένη κι είμαι πά...)
 
(Νέα σελίδα: Μάνα μου, μανούλα μου, με πονεί η καρδούλα μου και πως θα γιάνω, δέκα μέρες παντρεμένη κι είμαι πά...)
(Καμία διαφορά)

Αναθεώρηση της 00:00, 1 Ιανουαρίου 1970

Μάνα μου, μανούλα μου, με πονεί η καρδούλα μου και πως θα γιάνω, δέκα μέρες παντρεμένη κι είμαι πάλι χωρισμένη κι είμαι πάλι χωρισμένη, όσους άντρες, καλέ μου κι αν επήρα, πάλι ξαναείμαι χήρα, όσους άντρες, καλέ μου κι αν επήρα, πάλι ξαναείμαι χήρα.

Μάνα μου, εσύ τα ‘φταις, που μ’έμπλεξες με προξενιές, γι αυτό χωρίζω, θέλω άντρα που να τα ‘χει και να τον εβρώ μονάχη και να τον εβρώ μονάχη, να ‘ναι μάγκας, καλέ μου, να ‘ναι φίνος, σαν και μένανε και κείνος, να ‘ναι μάγκας, καλέ μου, να ‘ναι φίνος, σαν και μένανε και κείνος.

Αραγε ποιός να ‘ναι αυτός ο καινούριος ο γαμπρός, που θ’αγαπήσω, όποιος άντρας θα με πάρει, θα ‘χει τύχη, θα ‘χει χάρη, θα ‘χει τύχη, θα ‘χει χάρη, μάνα μου, καλέ δε θα προφταίνει χάδια και φιλιά να παίρνει, μάνα μου, καλέ δε θα προφταίνει χάδια και φιλιά να παίρνει.

Θέλω άντρα που να τα ‘χει και να τον εβρώ μονάχη και να τον εβρώ μονάχη, να ‘ναι μάγκας, καλέ μου, να ‘ναι φίνος, σαν και μένανε και κείνος, να ‘ναι μάγκας, καλέ μου, να ‘ναι φίνος, σαν και μένανε και κείνος.